Мода та архітектура, як взаємозалежні ідейні напрямки

25 листопада 2014
Юлія Грушецька
І так, наразі дуже популярна тема: "Мода та архітектура, як взаємозалежні ідейні напрямки."

Якщо спитати в архітектора, як він може бути пов'язаний з індустрією моди, думаю, мало б хто відповів. Адже в них, скоріш, склад розуму більше математичний та технологічний. Якщо ж спитати дизайнера, чим він може бути схожим на архітектора чи чим схожі їх сфери діяльності, то, думаю, ви би почули нескінченні трактати. Моє бачення набагато простіше. Дивлячись на колекції та архітектуру, я бачу і в тому, і в тому натхнення. Це як колоритне поєднання, ну, наприклад, шоколаду із джазом. Напевне, мало кому це здається вдалим порівннянм, проте бачення у людей різне і у кожного свій асоціативний ряд.

Від недавна стало популярним порівнювати відомі колекції з архітектурою. Я знайшла в цьому колорит.

Насправді, мені здається, цю ідею подав бренд Dolce&Gabbana. Саме в їхніх колекціях я помітила тематику архітектури та мистецтва. Чесно кажучи, покази цих видатних майстрів зачаровували кожного. Неможливо було відірватись від перегляду модного показу.

Отож, отримавши натхнення від побаченого, люди, напевне, почали шукати схожість колекцій видатних модних домів з архутектурними пам'ятками та мистецтвом.

Наразі, можу показати декілька зразків, щоби ви теж побачили цю красу:
 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше