МІЙ TRAVEL ДОСВІД - ГРЕЦІЯ

2 липня 2015
Natalie
Мене завжди манили подорожі. Здійснивши свою першу поїздку в Італію (Рим), я, напевне, назавжди стала travelзалежною. З власного (хоч і не дуже великого) досвіду можу впевнено сказати, що подорожі змінюють світогляд, мислення, ставлення до інших людей, вчать того, що не навчить ніхто, а найголовне, змушують рухатись далі й далі, досліджувати нові місця… адже в світі так багато цікавого!

Минулого літа вибір впав на сонячну, надзвичайно мальовничу, з легким запахом вина Грецію.

Хотілося побільше моря, піску і краєвидів, тому обрали курорт Халкідікі, що знаходиться на півострові Кассандра. Можна впевнено сказати, що у Халкідіках одні з найкращих пляжів у всій Європі й це аж ніяк не наше суб'єктивне твердження. У 2011 році Європейська комісія з навколишнього середовища присудила 30 блакитних прапорів різним пляжам на півострові Халкідіки. Це міжнародний сертифікат якості пляжів, який можна отримати лише за результатами тестування чистоти води та піску.
 


Наситившись лінивим лежанням на пляжі та купанням в морі, ми вирішили дослідити селища півострова Кассандра. Для швидкості й зручності взяли на прокат скутер. Місць для оренди скутера, квадроцикла, машини в Кассандрі безліч, тому, якщо маєш водійські права, проблем з цим не буде.
 
Кожне селище Кассандри по-своєму цікаве й красиве. Вузенькі, затишні вулички, з яких пахне свіжим хлібом з оливковою олією та рибою. Пагорби, з яких видніється хвилясте море. Скрізь можна відчути таку собі розміреність життя греків, в яких 6 годин триває "сієста", які нікуди не спішать, а просто насолоджуються життям.
 
Також на півострові багато автентичних таверн і кафе, де можна скуштувати справжній грецький салат і надзвичайно смачне морозиво.
 
Також на Кассандрі варто взяти круїз навколо півострова. В наш круїз входили заплив на безлюдний острів, який був просто неймовірно красивим, і купання у відкритому морі. Щодо останнього, то в мене до сих пір мурашки по тілу, коли згадую. Було страшно, але класно!
 
І просто обовязково потрібно побувати на "грецькому вечорі", щоб відчути справжню культуру та звичаї Греції. Тут ви зрозумієте і відчуєте, як приймають гостей в Елладі, станете учасниками веселощів, і гарний настрій та яскраві враження вам гарантовані! Для вас виступатимуть танцюристи, які не тільки познайомлять вас із танцями різних областей Греції, але й навчать танцювати усіх бажаючих! Хіба можна побувати в Греції і не навчиться танцювати сіртакі?...
 
Розповідати про Грецію можна ще дуже і дуже багато, тому можу сказати тільки одне: подорожуйте! Це того варте! 

Якщо вас зацікавила ця стаття, вам також варто почитати:
Закохана в Стамбул
Красиве поруч: що глянути в Молдові?

5 причин відвідати Індію
Подорож у Гімалаї
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше