MGZAVREBI та живе спілкування на Великому грузинському святі

24 вересня 2018
Ольга

“Головним хедлайнером Borjomi Fest цього року стане одна з найвідоміших сучасних грузинських груп в Україні – гурт Mgzavrebі, який має безліч шанувальників в Україні. Немає сумнівів, що цього року хлопці по-справжньому запалять публіку шаленою енергетикою та створять спекотну атмосферу незалежно від погоди!», — говорить представник організатора Оксана Панкіна.

“Ми із задоволенням знову зустрінемося зі своїми улюбленими шанувальниками на сцені Borjomi Fest і вже готуємо для гостей свята нову програму!”, — розповів фронтмен гурту Mgzavrebi Гігі Дедаламазішвілі.

Хедлайнером другого дня фестивалю стане сучасна грузинська співачка Софі Віллі, а також запальний DJ Asan Memetov та професійні грузинські шоу-балети.

Не тільки сучасна музика та енергійні танці зустрічатимуть гостей. На Borjomi Fest кожен зможе:

  • насолодитись смачними стравами понад 30 грузинських ресторанів

  • “лайкнути” найкращий ресторан чи локацію спеціальними наліпками, які отримають на вході

  • надрукувати своє ім'я грузинською в’яззю на стильній футболці

  • нарешті зустрітись з онлайн-друзями у точці розвіртуалізації

На дітей чекатиме велика інтерактивна «зона відпочинку від батьків», де кожен зможе відчути себе маленьким науковцем, юним лікарем або справжнім будівельником.

Поціновувачі сучасного грузинського мистецтва зможуть насолодитися картинами  грузинської художниці Анжели Богверадзе, а також взяти участь у фотоконкурсі, щоб мати шанс виграти політ на літаку або інші круті подарунки від Borjomi Fest. Детальніше про умови розіграшу тут: https://goo.gl/8eUHwS

Отримати нові емоції та насолодитись життям насправді легко. Приходьте, відпочивайте та “лайкніть” реальне життя разом з нами!

Що: Велике грузинське свято Borjomi Fest

Коли: 29 - 30 вересня, з 12:00 до 22:00

Де: Національний ботанічний сад ім. М.М. Гришка, вул. Тімірязєвська, 1

Вхід: вільний, вартість відвідування ботанічного саду для дорослих - 50 грн, для дітей - 20 грн.

Більше деталей шукайте на сторінці в Facebook:https://www.facebook.com/events/465014337338535/

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше