Мереживний рай: яскрава та спокуслива нижня білизна від українських виробників

21 квітня 2017
Редакція
Мереживо, шовк та органічна бавовна. Ми підібрали для вас 8 українських брендів, які поєднують в собі все, про що ви тільки мріяли. Стильна, якісна, сексуальна та комфортна білизна на будь-який смак. 

SMPL underwear

Молодий український бренд органічної жіночої білизни. Засновниці – три завзяті сестри, яким набридли виснажливі пошуки  якісних речей.  Вони вирішили втілити свою мірю та бажання ще мільйонів інших жінок – створили бренд зручної, ніжної та стильної білизни на кожен день. 
 
Особливість білизни SMPL underwear – це матеріали. Вироби виготовляються виключно з органічної бавовни, яка вирощується без жодних хімічних засобів. А це означає, що ця білизна на 100% безпечна та не викликатиме алергічних реакції.
 
Зараз в асортимент бренду є жіночі трусики у трьох актуальних моделях (хіпстери, сліпи і тонги) і комфортні топи, а також представлені вироби для дівчат-підлітків.
 
Білизна від бренду SMPL гарантовано подарує вам відчуття комфорту, захисту та ніжності, таке необхідне впродовж дня, а вдало підібрані яскраві кольори роблять представлені моделі стильними та оригінальними! Найкращий вибір, щоби попіклуватись про своє тіло та заодно про навколишнє середовище.

Сайт
Facebook

Lace up

Lace up український бренд мереживної нижньої білизни ручної роботи. У виробах насправді досить багато ручної роботи: починаючи від ескізів і лекал, закінчуючи декором з використанням напівдорогоцінного каміння, вишивкою і потайними стібками, виконаними найтоншими нитками. Бренд випускає 3 лінії білизни повсякденну мереживну, будуарні вечірні набори і весільну колекцію.
 
Вироби Lace up будуть радувати своїх власниць як кожного дня, так і в особливі моменти в житті, такі як перше побачення чи весілля. Адже краса, якість і комфорт на першому місці в пріоритетах бренду.

Днями Lace up випустили нову весняно-літню колекцію, в якій можна знайти як базові моделі мереживної спідньої білизни, що давно полюбилися клієнтам, так і нові форми, виконані з найкращого європейського мережива з красивими фестонами і трендовими ажурними спинками в найкрасивіших відтінках.
 
УВАГА!!! Тільки читачам UaModna Lace up дарує 100 грн. на покупку будь-якого комплекту на сайті бренду, для цього потрібно ввести промокод MYLACEUP в спеціальному полі при оформленні замовлення.

Сайт
Instagram

BIZET LINGERIE


Український бренд звабливої жіночої білизни ручної роботи. BIZET LINGERIE створює особливі речі, які відрізняються від традиційних стандартів. Основна відмінність – це простота. В комплектах немає зайвих деталей, вони самодостатні, де основна увага акцентується на мереживі. Комплекти виготовляються із європейських матеріалів без поролону. Саме це робить вироби бренду унікальними та неймовірно комфортними.
 
Висока якість, природність та турбота про самопочуття кожної жінки – ось чому приділяють особливу увагу засновниці бренду Bizet lingerie. Вони переконані, що  обираючи комплект білизни, ви обираєте відповідний настрій на весь день. А обравши білизну Bizet – ви отримаєте свій ідеальний комплект, який відображатиме ваш характер та  чудово доповнить ваш щоденний образ.

Сайт
I
nstagram

Pleasure lingerie

Український бренд комфортної жіночої білизни. Їхня мета – створювати ідеальну білизну на кожен день та для особливих випадків, яка приноситиме тільки задоволення власниці. М'які натуральні тканини, сучасний лаконічний дизайн, увага до деталей та доступна ціна роблять вироби від Pleasure дуже зручним та бажаними.

Зараз в асортименті представлено  зручні трикотажні комплекти для спорту та відпочинку, вишукані мереживні моделі для спокуси та чарівні піжамки для сну.  Всі вони дуже жіночні та втілюють в собі всі побажання сучасних жінок – висока якість, соковиті кольори, ніжне мереживо, природність та відчуття комфорту.
 
Вже зовсім незабаром, у травні бренд презентуватиме свою нову колекцію дизайнерських купальників із власними авторськими принтами. Тому слідкуйте за оновленнями та готуйтеся до літа разом з Pleasure!
 
Всі замовлення від бренду Pleasure приходять в оригінальних подарункових тубусах – хоч і незвична, та дійсно крута упаковка, яку ви ще довго зможете використовувати ;)

Facebook
Instagram

Weird Bird

Познайомтеся з чудовим українським брендом, який створює якісну і комфортну нижню білизну, котра підкреслює всю багатогранність жіночої краси. Weird Bird це ключ до себе справжньої, свобода від забобонів і стандартів. А все тому, що бренд виготовляє моделі, які не спотворюють природну естетику жіночого тіла.
 
Комплекти від Weird Bird не деформують жіночі груди та не сковують рухів завдяки ретельно відібраному мереживу найвищої якості та продуманому дизайну. Така білизна виглядає вражаюче і дарує лише ніжність та комфорт впродовж дня.
 
На сайті бренду представлені 4 актуальні колекції нижньої білизни та еротичних аксесуарів. Всі вироби унікальні й допоможуть вам продемонструвати свій характер та визначитись, якою ви хочете бути сьогодні: романтичною, ніжною чи спокусливою.

Instagram
Facebook

LoveUnder

Молодий український бренд вишуканої  та комфортної білизни на кожен день та для особливих моментів. Моделі LoveUnder виготовляються лімітованими колекціями з якісного французького та італійського мережива. Завдяки ретельно продуманому дизайну всі моделі ідеально сідають по фігурі, даруючи вам впевненість та гарний настрій впродовж усього дня. Ця білизна гармонійно поєднує в собі елегантність і комфорт – саме те, що обирає для себе сучасна жінка.
 
Окрім стандартної розмірної сітки, по якій можна замовити комплект, бренд виготовляє унікальні набори нижньої білизни за вашими індивідуальними мірками. Ви маєте можливість комбінувати матеріали, обирати колір та змінювати будь-які деталі, щоб для вас був створений ваш ідеальний комплект.
 
У моделях білизни LoveUnder є своя унікальна родзинка, яка сподобається вам з першого погляду та дотику. Головний символ марки – лаванда – несе у собі енергію гармонії та балансу.
 
Вже зараз на сторінці бренду в Instagram представлені нові яскраві моделі з літньої колекції,  яка буде повноцінно представлена на сайті марки вже в травні.
 
Скажіть своєму тілу – "Люблю" з брендом LoveUnder. Ця білизна стане вашою улюбленою, і в ній ви завжди будете готові підкорювати світ!

Сайт
Instagram
Facebook

Megami Lingerie

Засновниця бренду переконана, що кожна дівчина, незалежно від комплекції чи інших зовнішніх даних, гідна захоплення. Саме тому, вона вирішила виготовляти не просто якісну, стильну та комфортну білизну, а шити її для всіх жінок, незалежно від їх віку, ваги чи форм.
 
Білизна Megami виготовляється з натуральних тканин – шовку, бавовняного трикотажу – а для обробки використовується мереживо і гіпюр високої якості. Зараз в асортименті бренду ви зможете знайти все, що вам потрібно: від м'якої і затишної білизни та одягу для дому до комфортних мереживних комплектів ручної роботи на кожен день.
 
Бренд Megami – один з небагатьох на вітчизняному ринку, хто надає можливість пошиття індивідуального комплекту в різних розмірах. Тож більшість моделей ви можете замовити як в розмірі XXS, так і на дуже пишні форми. Ви отримаєте ідеальну білизну, що даруватиме вам приємні відчуття та підкреслюватиме вашу фігуру.
 
Вироби цього бренду ви зможете побачити та придбати на маркеті "Кураж Базар" вже 22-23 квітня, тому приходьте та обирайте для себе чудову обновку. Там також буде представлено благодійну колекцію піжам: 100 грн. з продажу кожної йтимуть на фонд "Таблеточки".

Facebook
Instagram
Вконтакті

Reine Rouge

Молодий український бренд Reine Rouge був створений у 2016 році й з того часу стрімко розвивається. Його засновниця і дизайнер Оксана Корнілова у своїх колекціях поєднує богемність, спокусливість та комфорт. Усі моделі надають чудової форми грудям та ідеально підтримують їх, а все завдяки продуманому дизайну, якісним матеріалам та професійній роботі майстрів.  
 
Зовсім нещодавно бренд презентував свою нову колекцію Vanille Orhidee, в якій ви гарантовано знайдете свій ідеальний комплект. Вона виконана з ніжного французького мережива та натурального італійського шовку.
 
Особливість бренду - те, що це єдина в Україні дизайнерська марка, яка працює не тільки зі стандартною розмірною сіткою, а й з розмірами грудей D, E, F, G. Також в асортименті бренду представлені чарівні комплекти одягу для дому та сну, які подарують вам комфорт та лиш еприємні емоції.
 
Білизна від Reine Rouge – це не звичайна частина жіночого гардеробу, а унікальна річ, завдяки якій кожна жінка зможе відчути себе впевненішою та сексуальнішою.

Сайт
Facebook
I
nstagram
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше