Медична лабораторія Ескулаб до кінця року відкриє 30 нових відділень

Цього року львівська лабораторія Ескулаб відкриє ще 30 нових відділень де будуть виконувати забір біологічного матеріалу, більшість у Києві.

Через російську агресію багато малих приватних лабораторій втратили клієнтів, не змогли перелаштувати логістичні ланцюги і як наслідок закрили свої відділення. Змінились також потреби клієнтів, першим орієнтиром стало зберегти своє життя, а вже потім турбуватись про здоров’я. Внутрішня міграція поставила нові виклики перед медичними компаніями.

“Минулого року багато людей релокувалось у західні області, де у нас найбільше покриття. Вони ходили в наші відділення і зараз повернувшись додому, шукають Ескулаб у Харкові, Дніпрі, Полтаві, Черкасах, Сумах. Для нас дуже цінно, що клієнти поміж інших обирають і довіряють нашій лабораторії. Ми не хочемо їх підвести, вже цього року відкриємо нові відділення спершу в Києві, а далі в інших регіонах”, ― говорить співзасновник та комерційний директор Ескулаб Денис Мельник.

Зараз мережа Ескулаб налічує більше 150 відділень у 75 містах та 5 лабораторних центрів у Києві, Львові, Ужгороді, Чернівцях, Івано-Франківську, які щороку виконують понад 8 мільйонів досліджень. Мережа відділень побудована таким чином, що дозволяє забезпечити швидку та надійну доставку біоматеріалу з відділень до лабораторій. В Ескулаб можна зробити більш як 820 різних досліджень у таких сферах як клінічна хімія та імунологія, бактеріологія, молекулярна генетика, цитоморфологія та загальноклінічний аналіз. Разом з відкриттям нових відділень збільшиться перелік досліджень, які здійснює лабораторія. 

“Ескулаб ― лабораторія міжнародного рівня якості діагностичних досліджень. Ми не поступаємось лабораторіям з Європи чи Америки, адже використовуємо те ж обладнання від відомих виробників Siemens, Cobas, Roche, Abbott, Qiagen, Phadia тощо. Всі реактиви теж постачаємо з Європи. Закордонний досвід і українські фахівці ― це секрет нашої стійкості, який ми будемо масштабувати. Ми робимо все аби українці мали доступ до якісної лабораторної діагностики поруч зі своїм домом”, ― говорить співзасновник та медичний директор Ескулаб Станіслав Луговський.

За словами засновників компанії, розширення мережі планувалось ще два роки тому, проте через повномасштабне російське вторгнення ці плани довелось відтермінувати.

“Попит на медичні послуги лише зростає, проте зараз більшість медичних компаній планують короткотерміново. Ми дивимось у майбутнє і націлені на те, щоб стати національною лабораторією з найбільшою кількістю відділень, щоб кожен українець мав доступ до якісної лабораторної діагностики. У нас достатньо експертизи і фахових працівників, щоб сприяти ефективній взаємодії між пацієнтами, державними і приватними медичними організаціями”, ― говорить співзасновник та директор Ескулаб Сергій Дядюшко.

У Ескулаб працює більше 800 працівників, разом зі збільшенням кількості відділень з’являться і нові робочі місця. З початку повномасштабного вторгнення, Ескулаб запустила соціальні ініціативи, аби кожен міг здати найнеобхідніші аналізи та безкоштовно перевірити своє здоров’я під час війни. Також діє постійна знижка 20% для військових та людей, які внутрішньо переміщені.

Довідково.

Медична лабораторія Ескулаб заснована в 2009 році. Зараз налічується більше ніж 150 відділень у 75 населених пунктах. Ескулаб має п’ять власних лабораторних центрів у Києві, Львові, Ужгороді, Чернівцях, Івано-Франківську, які щороку виконують понад 8 мільйонів досліджень. Засновниками компанії є українські лікарі Станіслав Луговський, Сергій Дядюшко та Денис Мельник.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com