Medini-original: модні образи для подружок для будь-якої події

27 червня 2016
Редакція
Ти ніколи не сумнівалася в існуванні жіночої дружби, бо ще зі шкільних років спілкування з однокласницями переросло у тривалі стосунки на все життя?! А зараз вашим щирим стосункам позаздрили б героїні культового американського серіалу "Секс у великому місті". Адже ви часто збираєтесь разом, щоб обговорити світські новини, нові тренди в моді та просто попліткувати.
Досить часто можна помітити у дівчат, які дружать доволі довго, те, що вони, самі того не помічаючи, копіюють одна одну. Це стосується довжини волосся, зачіски, макіяжу і т.д. Особливо це можна помітити в манері одягатися. У більшості випадків подруги намагаються одягатися в однаковому стилі.
 
Якщо ви - одна з таких дівчат, хочемо запропонувати вам 5 стильних образів від бренду Medini, які підійдуть для вас та ваших подруг.

Разом в офісі

Якщо ви працюєте разом з подругами в одному офісі та змушені дотримуватись дрес-коду, але хочете мати оригінальний та водночас подібний по стилю вигляд, пропонуємо вам обрати свій унікальний варіант.
 

На прогулянці

Дотримуватись тенденції одягатися в одному стилі ви можете навіть під час звичайної прогулянки чи спільного шопінгу. Обирайте вподобаний варіант яскравого квіткового, а головне зручного костюму і не пошкодуєте!
 

Літня відпустка

Плануєте спільний відпочинок з друзями? Не забудьте подбати про свій літній гардероб. Пропонуємо вам для вечірніх прогулянок по узбережжі моря легкі, шифонові сукні, у яких ви точно не залишитесь не поміченими!
 

Вечірка в клубі

Найкращим варіантом завершення робочого тижня є похід у клуб. Тут ви дійсно зможете відволіктись від турбот, розслабитися та зустрітися з друзями. А щоб цей вечір залишив вам приємні спогади та море позитивних емоцій, оберіть для танців зручне вбрання, яке підкреслить вашу індивідуальність та привабливість і при цьому не сковуватиме ваших рухів.
 

Дівич вечір

Збираєтесь на дівич вечір до найкращої подруги і не знаєте що одягти? Погодьтесь, ви матимете набагато цікавіший вигляд, якщо вдягнетеся в одинакові сукні! Бренд Medini пропонує широкий вибір сукенок, які ідеально підійдуть для цього свята.
 

Ви та ваші подружки можуть придбати будь-яку вподобану вами модель усіх розмірів та кольорів з асортименту марки Medini. Особливістю цього бренду є те, що ви можете замовити будь-яку вподобану річ: костюми, блузки та сукні оптом. Головне, щоб ваше колективне замовлення складалося з п’яти одиниць товару. Моделі марки Medini підійдуть для сучасних жінок, які прагнуть виглядати яскраво і стильно, які можуть наважитись на експерименти, обирають образи, що відображають їхній внутрішній світ та настрій. Жінка в цьому одязі завжди спокуслива, але при цьому залишається жіночною та загадковою.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com