MBFWKIEV - огляд колекцій: RCR KHOMENKO, CHAKSHYN, ANNA K, PALSON KIFOT, LANA BALLARY

Продовжуємо знайомити вас із колекціями весна-літо 2016, представленими в рамках 11-го сезону MBFWKIEV. Цього разу у полі зору роботи, які, на наш погляд, вийшли дуже милими, дівчачими, з нотками романтики, безтурботності та гумору.

Розпочнемо з показу бренду, який відкрив сезон – RCR KHOMENKO. Дизайнер Яся Хоменко продовжила тему дівчини, яка заблукала у лісі: "Колекція SS16 – це другий епізод другого сезону мого серіалу. Наша героїня, потрапивши в ліс, проходить процес адаптації у новому середовищі. Але цей процес межує з її наївністю та відсутністю досвіду – для неї поняття "вижити будь-якою ціною" – це опинитися на кемпінгу у палатці. Це і є головним лейтмотивом колекції – принт наметового містечка та бачення лісу, що ожив…".
 
З певним гумором і доброю іронією читається дебютна колекція молодого бренду CHAKSHYN. Засновники бренду Діма Чаюн та Антон Якшин шукали натхнення у 60-х – початку 80-х роках: сексуальна революція, період декадансу, розквіт нової епохи без правил. Дизайнери проводять аналогію з концепцією життєвих цінностей сучасної жінки і висміюють залежність людей від поп-культури та занадто сильну прив’язаність до речей.
 


"Every girl is a princess" – "кожна дівчина – принцеса", – таким став слоган нової колекції ANNA K. Але, судячи з деяких образів, наприклад, шовкова сукня, прикрашена ланцюгами, сучасні принцеси – ніжні та сильні одночасно. Цього разу дівчачі сукні А-силуету були доповнені досить зрілими образами. За словами 19-річної Ані – її роботи дорослішають разом з нею.

Крім того, колекція ще цікава співпрацею з художницею Євгенією Гапчинською – її впізнавані героїні зображені на світшотах та деяких сукнях.
 


Поєднання геометрії та класичної музики у певній гармонії – це вдалося зробити дизайнеру Анні Бондаренко, яка до того ж, ще й професійний музикант. Тому важливість музики, кольору та форми – невід’ємні елементи її бренду PALSON KIFOT.
 
І на останок – бачення сучасної it-girl від молодого бренду LANA BALLARY. Для дизайнера Світлани Балларі – це сучасна та успішна дівчина, яка живе у великому місті і у будь-якій ситуації вміє виглядати стильно, яка цінує комфорт, якість і красу.
 
Читайте також:
MBFWKIEV - огляд колекцій: MARIANNA SENCHINA, OMELYA, ANTON BELINSKIY, THEO, FINCH
Відкриття нового модного сезону в Україні
Українська модна блоґосфера

 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

6 трендів цієї весни
Весна не просто стукає у вікно, а майже буяє різними відтінками. Це чудовий час, аби оновити свій гардероб. Знаємо, що іноді важко збагнути, на що варто звернути увагу в теплий сезон. Тому ділимося трендами, які пануватимуть в цей період.
Читати більше
Що таке лазерна епіляція: переваги та наслідки
Лазерне видалення волосся — це безболісна та безпечна косметологічна процедура для тіла та обличчя. Щоби переконатися в цих характеристиках, рекомендуємо ознайомитись із тим, як працює лазер, та розглянути його основні переваги.
Читати більше