MBFWKIEV - огляд колекцій: MARIANNA SENCHINA, OMELYA, ANTON BELINSKIY, THEO, FINCH

Минулого тижня в Києві пройшов 11-й сезон Міжнародного тижня моди Mercedes-Benz Kiev Fashion Days. Свої колекції весна-літо 2016 на подіумі представили понад 30 українських і зарубіжних дизайнерів.

Сьогодні пропонуємо познайомитися з українськими дизайнерим, колекції яких, на наш погляд, відповідали заявленому гаслу цьогорічного сезону MBKFD – "більше сміливості, більше виклику".

У цьому ракурсі справжній відрив на подіумі показала MARIANNA SENCHINA. Дизайнер шукала натхнення у 70-х – мікс хіпі, глем-року та диско.

 
До вечірок 70-х звернувся і дизайнер Костя Омеля (OMELYA), який розвинув тему диско, спробувавши зазирнути за лаштунки легендарного клубу Studio 54.
 
Антон Белінській (ANTON BELINSKIY) свою колекцію присвятив темі художників, надихаючись картинами Казимира Малевича та Василя Кандінського. Гасло "Each form is the world" ("Кожна форма – окремий світ") і деякі цитати Малевича гармонійно вписалися в образи: "Each epoch needs new art" – "У кожної епохи своє мистецтво", "Art must renounce from yesterday" – "Мистецтво повинно відмовитись від минулого"…
 
На показі THEO багатьох вразили аксесуари і зачіски, але й колекція, в цілому, варта уваги. Спорт-шик та класика, розбавлені оригінальними деталями, створили дуже цілісні образи. Крім того, дизайнер Тео Декан ще проявив себе як художник – його авторські принти були використані на денних, коктейльних та вечірніх сукнях, а також – у колекції шовкових хустинок і шарфів.
 
А з показів молодих дизайнерів в рамках платформи Fashion Scout відзначимо бренд FINCH, для якого минулий сезон став дебютним і, в той же час, одразу успішним. Цього разу дизайнери Катерина Бякова та Максим Голуб заінригували, анонсувавши загадкову колаборацію з використанням Wearable technology, але не розкриваючи деталей до подіуму. Як виявилось, результатом співпраці став технологічний рюкзак TechPack, у який легко можна вбудувати свій планшет. Партнером виступив бренд Bright Inside, який створює сумки з підсвіткою та зарядкою.
 
Наступного разу розглянемо колекції, наповнені жіночністю і романтикою.

Читайте також:
Відкриття нового модного сезону в Україні
Українська модна блоґосфера
10 Стильних бразів

 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

справді, трохи заплутано :) дякую!
Svitlana Ivanyshyn-Ugryna Svitlana Ivanyshyn-Ugryna 11 вересня 2015
Я спершу так і подумала. Але там про рюкзак...Класний показ і чудовий огляд
Дякую за коментар! остання колекція - бренд FINCH (дизайнери Катерина Бякова та Максим Голуб)
Всі коментарі
Як запобігти крадіжкам у магазині
Світ роздрібної торгівлі швидко розвивається, і коли ви керуєте величезною кількістю запасів, безпека стає важливою увагою. Крадіжка, вандалізм та шахрайство — це лише деякі проблеми, з якими стикаються роздрібні магазини щодня.
Читати більше