Марія Томен - Життєпис природи

Марія Томен - талановита, але маловідома для широкого загалу авторка чудових живописних робіт. В її світі вирують колористична яскравість, невимушена легкість, осмисленість та життєствердність. Мікрокосм та перспектива в її творчості ідеологічно-філософськи пов'язані з радісним передчуттям розквіту країни, її естетичним піднесенням та реалізацією ідей барокко у 20-21 ст. 



Творчість Томен проявляється в помірно релігійно забарвленому стилі, де радісне світосприйняття подекуди переривається нотками тривожності та жалю, а формалістика не повністю підпорядковується раціональності. 

Марія Томен дивовижно реалізує себе як теоретик та практик здорового та оптимістичного погляду на життя. Вона кожною деталлю своєї творчості виражає любов до життя, мистецтва та країни. 

Роль творчості Марії Томен у київському та всеукраїнському живописі важлива. Крім належності до НСХУ, це ще й публікації в декількох газетах, особистий сайт та персональні виставки. 
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше