Магія Куско

15 грудня 2015
Anna Grechishkina
Куско - стародавня столиця імперії Інків, найвідоміше туристичне місто Перу. Крім того, що на околиці міста і за його межами безліч цікавих місць, пов'язаних з древньою історією, саме місто володіє якоюсь дивною магією, яка прив'язує до нього. Особисто мені було дуже складно виїхати звідси, і зараз, коли я вже далеко від нього, я повертаюся до нього в думках щодня. Я дуже сподіваюся, що доля подарує мені ще один шанс побувати тут.

По Куско приємно просто бродити і збирати враження, розглядати людей, губитися у вузьких вуличках і знаходити дорогу назад, заходити в маленькі ресторанчики або кафе, слухати тишу в церквах і соборах, яких тут безліч.

Незважаючи на те, що це велике місто, в ньому приємна атмосфера затишку. А коли йде дощ, можна швидко забігти в найближче кафе і насолоджуватись гарячою кавою або чаєм в очікуванні закінчення негоди.

Куско - одне з тих міст, в які хочеться повернутися. Моє враження про нього - чарівне, казкове місто, в якому відбуваються дива.
   
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше