Made in Ukraine: стильні сумки під будь-який стиль та образ

12 травня 2017
Редакція
Гардероб будь-якої сучасної жінки просто неможливо уявити без сумки. Точну необхідну їхню кількість вказати просто неможливо, адже все залежить від вбрання, ситуації, пори року та навіть настрою. Ми хочемо вас познайомити вас з українськими брендами, які потішать вас багатством кольорів та моделей.

Vikele Studio

Цей український бренд створює чудові й стильні рюкзаки та аксесуари. Засновниці Vikele Studio мають великий досвід роботи в індустрії моди та добре знають, чим догодити сучасним жінкам.
 
Всі моделі – мінімалістичні, прості, що зараз є популярним трендом. Продуманий до дрібниць дизайн, яскраві деталі та якісні матеріали – ось, що робить їх дуже практичними та надає цим рюкзакам елегантного вигляду.
 
Рюкзаки Vikele Studio – для відповідного рівня життя: активного, наповненого діловими зустрічами, світськими подіями, важливими сімейними справами, цікавими подорожами та натхненним відпочинком.
 
Шукаєте стильний аксесуар для повсякденного життя чи мандрівок – рюкзак від Vikele Studio стане вашим фаворитом, в якого ви закохаєтеся з першого погляду.

Сайт
Facebook

Doob.vosk 

Бренд виготовляє унікальні дерев’яні сумочки та клатчі-книги. Це особливий аксесуар, який не лише доповнить ваш гардероб та будь-який образ, а й підкреслить вашу яскраву особистість та продемонструє вишуканий смак.
 
Кожна модель унікальна та виготовляється вручну з натуральної дерев’яної основи та фурнітури. Завдяки цьому ці сумки мають надзвичайно природний вигляд - їх майже неможливо відрізнити від справжньої книги.
 
Замовлення кожного виробу індивідуальне. Завдяки співпраці з відомими зарубіжними ілюстраторами для своєї майбутньої сумки ви можете вибрати будь-який літературний твір чи вподобану обкладинку, з найрізноманітнішим дизайном. Також обрати найкомфортніший розмір та комплектацію клатчу. 

Якщо ви поціновувач ексклюзивних речей та прагнете підкреслити свою особистість, клатч-книга саме те, що вам потрібно. З брендом Doob.vosk ви створите власну бібліотеку оригінальних аксесуарів.

Facebook
Instagram

Marzo

Молодий український бренд стильних та оригінальних сумок з натуральної шкіри. Особливість цих аксесуарів – яскраві кольори, практичність, стиль та надійність. Ці вироби об'єднали в собі італійську якість та французький шик.
 
Marzo – один з перших українських виробників, який нещодавно почав виготовляти стильні сумки-трансформери (знімна кришка і коротка ручка), в яких змінивши лише кришку - отримуєте абсолютно новий та яскравий аксесуар! Ви можете придбати декілька змінних елементів та, замість однієї сумки, отримати унікальний аксесуар під будь-який образ.
 
Бренд Marzo також може виготовити сумку за індивідуальним замовленням, з урахуванням ваших побажань щодо кольору чи функціональності.

 
Якщо вам хочеться зробити життя насиченішим, додати в нього яскравих відтінків і фарб, відчути нові емоції – сумка-трансформер від Marzo саме те, що вам треба.
 
Шоу-рум знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Кожум'яцька 12 г, OSOBNYAK 
Facebook
Instagram

Sunray

Сімейна майстерня з багаторічним досвідом. Незабаром виповниться 20 років як Sunray почала виготовляти шкіряні ремені, а згодом й сумки та інші аксесуари ручної роботи.
 
У своєму виробництві вони використовують виключно високоякісну натуральну шкіру італійських та вітчизняних виробників. Всі моделі розробляються й створюються особисто майстрами бренду, мають особливий дизайн та впізнаваний вигляд.
 
Крім сумок та ременів в асортименті бренду представлені також вишукані портфелі, гаманці та інші аксесуари, які чудово впишуться у будь-який стиль. Виробники приділяють багато уваги якості та дизайну продукції, щоб кожна модель чудово підходила як для святкового виходу, так і на кожен день. Чудовий вибір для любителів класики, які цінують якість та практичність.
 
Facebook
Instagram

RA

Цей бренд виготовляє елегантні та трендові чоловічі та жіночі сумки, ремені та інші шкіряні аксесуари. Виробники стрімко набули популярності завдяки прекрасному дизайну, якості, приємній ціні та широкому вибору продукції.
 
Стильні сумки та різноманітні аксесуари від RA не тільки привабливо виглядають, а й зручні у повсякденному використанні. Всі моделі ексклюзивні, виготовлені виключно з натуральної шкіри та доповнені якісною фурнітурою. Саме це робить сумки RA справжнім втіленням шику, вишуканості та стилю!
 
Виробники спеціалізуються на виготовленні чоловічих сумок різного стилю та призначення, а також постійно випускають жіночі колекції. Різноманітність кольорів та форм в асортименті магазину виправдає навіть найбільші ваші очікування. Тут ви гарантовано знайдете саме той аксесуар, який найбільше підходитиме вам по стилю і смаку та з яким за будь-яких обставин ви виглядатимете ефектно та вишукано.

Сайт
Facebook
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше