Made in Ukraine: найкращі бренди неповторних купальників

16 червня 2017
Редакція
Літо – сезон відпусток та канікул, а отже пора обирати найголовніший атрибут пляжної моди – купальник. Українські виробники пропонують неймовірний вибір абсолютно різних купальників на будь-який смак, колір і гаманець. Впевнені, серед них ви знайдете свій улюблений і неповторний.

Nani Ka

Nani Ka львівський бренд жіночої нижньої білизни та аксесуарів. Вони - молоді, активні та непередбачувані. Постійно змінюються та розвиваються, створюючи як милі, романтичні та ніжні, так і бондажні, кежуал і відверто сексуальні речі. "Nani Ka" - це колаборація різноманітних стилів. Адже, як і справжня жінка, вони не зносять одноманітності.
 
Бренд виготовляє купальники, піжами, комплекти та боді за вашими індивідуальними мірками, які ідеально підкреслять фігуру та подарують легкість у повсякденному житті. 
 
Мета Nani Ka – робити білизну та купальники такими, щоб навіть жінки з неідеальною фігурою виглядали і почували себе впевнено та сексуально. Дизайнери бренду завжди прислухаються до думки клієнтів і майже ніколи не кажуть: "НІ". 
 
Цього сезону бренд пропонує дійсно оригінальні моделі купальників. Стильні, універсальні, красиві та водночас комфортні. Тому, якщо ви не боїтеся виділятись на фоні інших, якщо любите увагу і компліменти, тоді обирайте свій універсальний комплект для відпочинку на сайті бренду або у соціальних мережах.

Сайт
Facebook
Instagram
Pinterest
Google+

Love’s 

Love’s – український бренд пляжного одягу, який поєднує останні тенденції моди, неординарні моделі та високу якість. За 7 років існування компанія удосконалила крій та посадку так, щоб кожен купальник підкреслював всю красу жіночого тіла.
 
Love’s у роботі використовує лише якісні європейські тканини, які не вигорають на сонці, швидко висихають та не втрачають форму.
 
Величезний асортимент більше 100 моделей в наявності, висока якість, відмінна посадка на будь-якому типі фігурі – ось переваги цього бренду. Завдяки широкому вибору фасонів ви самі обираєте, якою хочете сьогодні бути: кокетливою та спокусливою чи більш жіночною і романтичною. В будь-якому випадку ви отримаєте неймовірно стильний пляжний образ.
 
Яскраві, модні та спокусливі купальники Love’s створені для жінок, які прагнуть мати неперевершений вигляд. 

Сайт
Facebook
Instagram
Адреса магазину: м. Київ вул. Старовокзальна 18.

Bluebirds’

Молодий український бренд модного жіночого одягу, основна ідея якого - внести красу в повсякденність та поєднати високу моду з вуличним стилем. Саме тому кожна деталь продумана і має своє призначення. Засновники, в першу чергу, дбають про якість виробів, тому використовують тільки якісні матеріали та фурнітуру.
 
Бренд Bluebirds 'Apparel пропонує трендові варіанти суцільних та роздільних купальників. В них ви виглядатимете сексуально і стильно, але не вульгарно. Деякі моделі можна носити як топ з улюбленими джинсами чи шортами. Такий образ зробить вас зіркою будь-якої пляжної вечірки. 
 
Особливість нової колекції купальників – це оригінальні кольори, в які тканини були пофарбовані спеціально, адже готового матеріалу такого відтінку немає. Ще однією перевагою бренду є те, що перед запуском в продаж кожна з моделей проходить спеціальні "crush"-тести. Тому ви можете бути впевнені в їхній якості на 100%.
 
Замовити такий стильний купальники можна через:
Сайт
Facebook 
Instagram 

ROUSSIN

У своїх колекціях дизайнер бренду намагається об’єднати моду і науку. Будь-які інновації ROUSSIN прагне накласти на одяг, щоб отримати цікаві та неординарні рішення. Такого роду експерименти є однією з рушійних сил, які допомагають дизайнеру Софії Русинович створювати ексклюзивні речі.
 
Візитною карткою бренду ROUSSIN є не тільки висока якість матеріалів, але й оригінальний дизайнерський принт у вигляді зображення кота-трансформера. В асортименті ви знайдете як вишукані та неординарні речі, так і незвичайні та екстравагантні футболки і світшоти з цікавими принтами, які допоможуть підкреслити яскраву особистість свого власника.
 
Просто незамінними для літньої відпустки є яскраві купальники від бренду ROUSSIN. Їхні веселі принти з мультяшними героями нікого не залишать байдужими, а завдяки простій але виграшній формі ця модель підкреслить переваги вашої фігури.

Сайт
Facebook
UaModna Shop
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

InnaS InnaS 29 травня 2017
Сайт, я розчарована!!! Скільки Вас читаю - але таке... Українські купальники, український одяг???? У 99% з них навіть сайти - не українською мовою!!!! Чи Вас проплатили так круто, що Ви навіть не перевірили. Про який український бренд можемо говорити, якщо сайти - чужою для мене мовою (рос.). Чесно- фе... Я саме у Вас розчарована. Навіть не дякую.
Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше