Made in Ukraine: 7 українських брендів дитячого одягу

В Україні вже давно виробляють стильний і якісний дитячий одяг. Ділимося з вами деякими знахідками.

Zironka

Бренд Zironka був створений у березні 2009 року. За ці роки встиг завоювати любов багатьох дбайливих батьків в Україні.

Розмірний ряд від 56 для немовлят до шкільної форми 164 см. У колекції є напрямки Luxury, Wool та Vinyl. Багато літніх суконь і сарафанів для дівчаток, сорочок для хлопчиків, які відмінно підійдуть на роль шкільної форми. Кольори стримані (сірий, білий, синій), яскраві принти.

Сукня для дівчинки — від 395 грн, куртка для хлопчика — від 495 грн. Одяг для дітей від нуля до 14 років. За співвідношенням ціна—оптимальний варіант. Виробляється все на власній фабриці в Дніпропетровській області.

Офіційний сайт: zironka.com

Smil

У Smil є буквально все — від шкарпеток і боді, курточок і піджаків до шкільної форми. Є сорочечки з принтами, повзунки із зображеними героями, утеплені конверти для немовлят і ще багато всього. Виробники запевняють, що принти нанесені на тканину гіпоалергенною фарбою на водній основі, яка стійка до багаторазового прання.

Продукція Smil славиться своїми футболками, комбінезонами, брюками, одягом до новонародженних.

Старт компанії почався в 2004 році.

Філософія компанії заснована на принципі створення унікального за поєднанням якості і ціни продукту, який задовольняє запити сучасного споживача. Дитячий одяг українського виробника набуває все більшої популярності серед молодих мам в нашій країні.

Головний офіс і виробничі потужності підприємства розташовані в Одесі.

Боді для немовлят коштує від 150 грн, блузки — від 348 грн, штани для хлопчиків — від 259 грн, піжами коштують в середньому 130—250 грн.

Офіційний сайт: smil.ua

Luxik

Якісний дитячий одяг українського виробника TM Luxik з Хмельницького. Слоган бренду: "Для тих, кто обирає найкраще". У каталозі є одяг для підлітків, колекції зими та весни, шкільна форма. На офіційному сайті Luxik.ua є Look book з моделями нової колекції.

Батькам варто звернути увагу на чудові та теплі зимові пальта для дівчаток та куртки для хлопчиків.

Демісезона куртка — 795 грн, зимовий комплект для хлопчика від 1000 грн, шкільний сарафан — від 435 гривень, блуза з молодіжної лінії від 555 грн.

Модний карапуз

Український виробник дитячого одягу. Фабрика розташована в Харкові В асортименті верхній дитячий одяг, шапки, трикотажні вироби.

З 2008 року компанія створила сучасне виробництво, оптові склади і відкрила магазини а Києві та Дніпрі.

Виробництво розташоване в Харкові. Дизайн кожного виробу створюється індивідуально нашими дизайнерами, ґрунтуючись на функціональності і на сучасних тенденціях дитячої моди.

Штат компанії налічує 100 співробітників.

Торгова марка "Модний карапуз" пропонує покупцям оптимальне співвідношення ціни і якості продукції.

Зимовий конверт для немовляти обійдеться в приблизно1 150 грн, сукні для дівчаток — від 275 грн, футболка з натуральної бавовни — близько 150 грн.

Придбати можна в інтернет-магазині mkarapuz.com.ua.

Barbarris

Уже більше 10 років ТМ Barbarris тішить маленьких українців своїм одягом. Виробництво розташоване в Харкові.

Колектив сучасних дизайнерів кожен сезон випускає нові колекції. Напрямки: дитячі куртки, трикотаж, шкільна форма, а зараз — і одяг для жінок.

Шкільна сорочка для хлопчика — від 180 грн, куртка на осінь для дівчинки — від 620 грн, спортивні костюми —від 395 грн.

Сайт компанії: barbarris.com

Лютик

Вибір турботливих мам — це ТМ Lutik. Працює вже 11 років, з 2008. Створють продукцію для дітей.

Власна фабрика в Хмельницькому. Кожен рік пропонують дві нових колекції. Офіційний сайт — lutik.ua

Комбінезони для дітей від 93 грн, кофта на ґудзиках — від 395 грн, літні піжами від 110 грн.

Evolution

Це ще один представник Хмельницька. Працює з 2006 року. Асортимент — комбінезони, куртки, демісезоний верхній одяг для дітей.

Усі фото — pinterest.com.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше