Лялька

22 липня 2016
Валерія
Усі думають, що я тільки лялька, шмат пластмаси або форфору, у якої, якщо ї є щось чарівне, то це тільки очі та сукня. Усі мною милуються, дівчатка просять своїх мам придбати мене для їхніх забав, а потім через деякий час, коли мене розшматують на декілька частин, відправлять до смітника. Ось і все життя ляльки. Нас роблять, щоб ми розважали дітлахів та тішили око. Наче це наша місія.

Я дивлюся крізь вітрину кожного дня. Усе, що я встигла побачити за невеликий проміжок часу – це те, як смішно кожного дня люди поспішають на роботу, студенти - до університету, а діти - до дитсадка, але завжди вони зупиняються біля мене, мабуть, щоби переконатися, чи на місці я, чи мене вже хтось придбав. І так увесь час, майже нічого нового.

Але одного разу, коли одна бабуся висипала на землю насіння, я побачила пташок. Їх було так багато і всі були чарівні, але головне – вільні. Я ніколи не була вільною. Як тільки мене створили та одягли, то закували у коробці, і я тільки й роблю, що чекаю на час, коли мене куплять. А ці птахи літають, де тільки захочуть і куди забажають.

Як же я їм заздрю, як би мені хотілося зараз заплакати, але тоді у мене зіпсується макіяж і мене не забажають купувати. Як би я хотіла порвати свою упаковку і вибігти на вулицю, до тих пташок. Я би благала їх забрати мене звідси і полетіла б з ними хоч на край світу… але в мене немає стільки сил і я нічого не можу зробити.

Я почула як залунав дзвоник крамниці і людей, які йшли до мене. Ось і настав мій час. Мене купили батьки, які сильно люблять свою дитину, і я повинна теж її любити, адже для цього мене і створили. Але я ніколи не припиню мріяти про політ з пташками.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Детская сказочка для умственно неполноценных
Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше