Look book, як підвид блогу

LOOK BOOK - це фотопапка найоптимальніших комбінацій комплектів та образів з вашого наявного гардеробу: одягу та аксесуарів. Оскільки, наразі у нас вік технологічного прогресу й існує дуже багато соціальних мереж, то кожен може створити свою фотопапку та розповісти про свій стиль. Вкиростивовувати можна не тльки Twitter та Instagram, але s спеціальні мережі, створені для цього.

Для вас я підійбрала низку відомих блогів стильних українців.

1) 
Дивлячись на цю дівчину та на її стиль одягу, не одразу зрозумієш, що вона українка, адже її вигляд відповідає рівнію нью-йоркських дівчат з Манхеттена.
  http://lookbook.nu/user/2886224-Malinina-ek/looks

2) Важко через різноманіття обрати дійсно хороші луки або ж об'єктивно оцінити їх. Проте, знайшовши блог столичної дівчини, дійсно бачиш поняття "стиль". На думку відразу спадає асоціація з відомою британською моделлю Алексою Чанг та її своєрідним стилем.
  http://lookbook.nu/user/1609215-Nastia-P/looks

3) Якщо передивлятись фото чи відео з New York Fashion Week, можна побачити типових стильних молодих чоловіків. Цей - не вийняток. Адже дуже важливо вміти поєднувати кольори, стилі та вміло носити прикраси для чоловіків. Саме Хамід може вам розповісти про це у своєму лукбуці.
  http://lookbook.nu/user/1174517-HAMID-K/looks

4) Чудова, романтична та натхненна Ліза також з України. В її стилі переважає витонченість та ніжність. А луки надихають на створення чудових образів. http://lookbook.nu/user/3265863-Elizaveta-B/looks

Отже, передивляйтесь блоги, надихайтесь та створюйте свої. Діліться з людьми добром, посмішками та красивими образами і +10  до карми вам гарантовано.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше