Львівський мультфільм переглянули 15 млн американців

11 грудня 2015
Редакція
За півтора місяця мультфільм "Dave and Ava", створений анімаційною студією зі Львова, подивилися понад 15 млн американців, про це пише Tvoemisto.tv.

Мультфільм "Dave and Ava / Дейв і Ева" створений в Україні анімаційною студією зі Львова. Він повністю 100% український продукт. Абсолютно все було створено в Україні: починаючи від ідеї, сценарію, режисера, команди 3D аніматорів і закінчуючи композитором, акторами для озвучення і виконання пісень. Мультфільм створений повністю на гроші українських інвесторів.
 
tvoemisto.tv

Єдине, мультфільм створювався для англомовної аудиторії і озвучений тільки англійською мовою. Він призначений для дітей від 1 до 6 років. В ньму є два головні персонажі: Дейв - хлопчик, одягнений, як цуценя, і Ава - дівчинка, одягнена, як кошеня. В кожній серії вони граються зі своїми друзями, тим самим вичаючи абетку, цифри, кольори. форми.
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше