Літо в розпалі! Топ-10 стильних суконь Made in Ukraine!

15 липня 2016
Vita.
Літо ідеальний період, коли всі жінки можуть продемонструвати своє тіло і привабливість. Звичайно краще демонструвати свою красу у відпустці на березі моря. Але якщо ви цього року залишились в місті - це зовсім не причина щоб засмучуватись, а навпаки, шанс провести час цікаво і з користю. Ми пропонуємо вашій увазі Топ-10 українських брендів стильних літніх суконь.

Elena Pigul

Молодий український дизайнер та засновниця бренду Олена Пігуль  створює одяг, який відрізняється складними і глибокими силуетами, використовує лише якісні матеріали та багаті текстури. Такий одяг для сучасних жінок, які прагнуть мати елегантний та витончений вигляд. Дівчина в одязі від Elena Pigul виглядатиме гармонійнно, за будь якої нагоди. Її образ не аналізують і не розгадують - нею милуються. Також бренд створює вбрання за індивідуальним замовленням.

GANAS

 
Цей бренд виділяється своїми креативними ідеями, які втілюють у своїх моделях. З звичних речей створюються унікальні, які не залишать байдужими жодну сучасну модницю. Одяг GANAS привертає легкою витонченістю, елегантним міксом класики і сучасних стилів, що особливо подобається молодим людям.  До створення одягу засновників надихнули птахи, їх пір'я і ангели. У виробах бренду чітко відчувається ніжна жіночність, чуттєвість і душа.

LOVA

 
Молодий український бренд LOVA родом з Одеси. Вони створюють яскраве дизайнерське вбрання для стильних сучасних модниць, і робить це з любов'ю. Цього літа вони пропонують багато цікавих моделей для створення вашого ідеального луку. Наприклад, спідниця від бренд у lova і крислатий капелюх - ідеальне поєднання для романтичної прогулянки по вечірньому пляжу.

Mankiz

 
Ще один молодий одеський бренд, який підкорив мінімалізмом і в стилі, і в інформації про себе. Mankiz пропонує досить оригінальні літні сукні з легкого, повітряного натурального шовку, які подарують вам бажану прохолоду у спекотний літній день.

N&M

 
Одяг цього української марки, поєднує у собі вишуканість та простоту. У виробництві жіночого одягу дизайнери вдало комбинують різні фактури та кольори тканин при цьому використовуючи тільки матеріали високої якості. Вишиті авторські малюнки додають індивідуальності кожній речі.

Nina Egorova

 
Лаконічность, стиль, жіночність і індивідуальність – ці кілька слів відображають ідеологію бренду Nina Egorova.
Дизайнер виготовляє оригінальні моделі одягу для стильної, концептуальної  дівчини, яка любить експериментувати та прагне підкреслити свою індивідуальність. Створюючи свої колекції дизайнер Ніна Єгорова висловлює в них свій внутрішній світ, почуття і емоції в тканинах, силуетах, і стилі одягу.  Якщо ви хочете оновити свій гардероб стильною та ексклюзивною сукнею, вам однозначно сюди!

PAKHTUSOVA 

 
Український бренд  заснований талановитим дизайнером Вікторією Пахтусовою. У своїй колекції вона просто повертає нас в дитинство та підтверджує те, що мрії збуваються. Кожна модель пронизана дитячими спогадами - крила ангелів, пустотливі банти, цукеркові кольору, плаття baby-doll - всього лише мала частина чарівного світу The Kukla by Pakhtusova! В такому вбранні, ви точно не залишитесь непоміченими.

Selfie Looks

 
Цей бренд стильного жіночого одягу, який заснований на трьох принципах:  Якість, жіночність і комфорт. Якщо ви шукаєте ідеальну сукню для міста, то тебе врятують від літньої спеки натуральні світлі тканини. Бренд пропонує широкий вибір суконь , сарафанів комбінезонів з льону. Є на що подивитись!

VMMA

 
Цей молодий український бренд жіночого одягу,  заснований двома талановитими дизайнерами Вікторією Богдан і Олександрою Морик. Вони дуже вимогливі, тому створюють вироби високої якості, а сам одяг від VMMA – це маленька казка, яка дивним чином втілилася в реальність. Вбрання від бренду – це прекрасна можливість зробити правильні акценти на достоїнствах жінки, підкресливши її красу та неповторність. Дизайнери у своїх моделях вміло поєднують моду, стиль, якість і доступність.

WEAR COCAINE

 
Молодий український бренд стильного жіночого одягу. Яскраві та універсальні сукні, виготовлені  з натуральних тканин допоможуть підкреслити ваш стиль, жіночність та індивідуальність. МОделі від бренду COCAINE вам так сподобаються, що вони одразу стануть улюбленими у вашому гардеробі.

А поки що, познайомитись з продукцією цих брендів та побачити і придбати ще багато цікавого, ви зможете завітавши цими вихідними, 16 і 17 липня, на маркет "Всі. Свої. Літо у великому місті" за адресою м. Київ, вул. Десятинна, 12 з 10:00 до 20:00. Вхід вільний.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше