Літня прохолода

27 червня 2018
Шадрина Анна

  • Бавовна - це тонкі волоски, які покривають поверхню насіння бавовника.

    За хімічним складом це - 95% целюлози, а решта 5% домішки. Зараз виробляють тканину де 80 - 90% це бавовна, а інше хімічні волокна, щоб збільшити властивості бавовни, є 100% бавовна. Її властивості - висока гігроскопічність (це здатність волокон поглинати вологу та водяні пари), висока повітряпроникність (здатність тканини пропускати повітря), середня полоємність (здатність тканини пропускати пил).

    Також до асортименту бавовняних тканин відносяться: ситці, бязь, сатин, фланель, тканина для джинсів, де - 90% бавовна, еластан - 10%.

    Бавовняні тканини використовують у виготовлені: натільної, постільної, столової білизни, спортивного, повсякденного одягу.

  • Льон - однолітня трав'яниста рослина. За хімічним складом це - 80% целюлози, 20% - пектину. Виробляють тканину, де є 100% льону, разом з хімічними волокнами. Властивості: висока гігроскопічність, міцність, щільність, висока повітряпроникність, середня пилоємність.

    Призначення лляних тканин: побутового вжитку та костюмні.

Перед тим, як купувати одяг, потрібно подивитися на склад виробу. Тож давайте вибирати якісний одяг, який нам довго прослужить і не нашкодить.

[adSlot8]

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше