Літечко прийшло для школяриків!

5 червня 2014
Galyna Ugryna

Закінчився навчальний рік для учнів передшкілля української католицької школи при парафії святого Миколая у Чикаґо. Маленькі випускники з 6 вересня стануть справжніми учнями школи зі славними українськими традиціями. Новий директор  Susan Kurland  і вчитель Christine DiCosola  зробили все можливе, щоби дітки отримали задоволення від концертної та урочистої програми, яку вони підготували.

Музика - важлива складова усіх свят, тому Ірина Дичій творчо доклалася до співу в лад. Цікаво спостерігати за маленькими артистами, коли вони спостерігають за реакцією залу! Але поважна хвилина вимагала слідкування за словом вчительки у нагородженні не кращих учнів, а тих, які роблять швидкий прогрес з різних предметів. Такий метод є незвичним для нас, педагогів з України.

Казочка про діток - пустунів і їхнє чарівне перетворення на стареньких дідусів та бабусь і - назад викликало дуже багато оплесків! Батьки радіють, що їхні діти щасливі зі своїми вчителями. До речі сказати, була присутньою на святі і молода вчителька Меліса Талабер- Матвіїшин, яка нещодавно була нагороджена премією “Gold Apple”. Пишаймося своєю школою і відроджуймо її!


 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Пані Галю! Портал чудовий! Лиш одна неприємність - не взяв для вас гостинець з Карпат.... Винен.
Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше