Легка прозорість

13 вересня 2018
Шадрина Анна

Шиють із шифону — від красивих блуз, суконь,брюк, і до спідниць, струмуючих за вітром.Незалежно від будь-яких обставин шифонові речі залишаються модними, кожного року дизайнери створюют щось нове, легке і неповторне. Переваги одягу з такої тканини очевидні: вона створює летючий силует, надаючи будь-якії фігурі візуальну легкість і неповторність.

Притому вона ще гарно драпірується, що дає змогу створити гарну річ, завдяки цій властивості можно гарно обіграти кожну фігуру та скрити її недоліки.

Існує кілька різновидів цієї тканини:

креп-шифон;

шифон-атлас;

шифон-шанжан;

жакрдовий шифон;

Шифонова тканина тонка, м'яка, прозора.Тканини полотняного переплетення, в переплетенні якої є шовковий креп і штучні або синтетичні нитки. Хоча шифонова тканина легка і гарно виглядає, але має свої певні недоліки: низька гігроскопічність ( здатність волокна поглинати вологу), низька повітряпроникливість(здатність волокна пропускати повітря).Тому краще коли спекотна погода не носити шифоновф речі бо вони не пропускають повітря, в них ефект “бані” коли тобі дуже жарко. Взагалі такі речі краще носити восени та навесні, можна і взимку якщо дуже потрібно. Якщо шифон з натуральних шовкових ниток або з деяким вмістом їх у тканині то його можна носити влітку, хоча зараз його не так багато, в основному він штучний.

Носити одяг можна як самостійно, так і комбінувати з іншими матеріалами: бавовною, льону, деніму, атласом. Хоча я люблю щоб шивонова річ була простою, класичного стилю, так вона виглядає краще. Якщо вибирати однокольоровий шифон то можна обрати більш складний крій, а якщо кольоровий то краще більш простий. Через те що шифон прозорий краще купувати речі з підкладкою, бавовною, поплин це стосується суконь, брюк, спідниць, шортів; якщо прозора блузка то потрібно вдягнути майку однокольорову.

ШИФОНОВІ БЛУЗИ

Маючи в гардеробі блузку з шифону, ти завжди створиш стильний і модний образ. Шифонова блуза в ансамблі завжди домінує, тому під неї підбираються штани або спідниця. Легка і елегантна блузка з шифону - частий гість в класичному ансамблі. Варіант з коміром у вигляді банта є традиційним і для роботи, і для парадних виходів. Зараз з'являється безліч блуз у різному стилі. Залежно від відтінку блузки низ можна підбирати в такий спосіб: нейтральну спідницю або брюки до верху в насиченої гами або з принтом, більш яскраві низи до лаконічної однотонної моделі. Традиційно ефектно буде виглядати блузка в відтінках червоного класичного фасону зі спідницею-олівцем або прямий моделлю в анімалістичні принт. Баланс в образі створюють нюдовие туфлі і сумка в схожій з ними гамі.

СПІДНИЦІ ТА БРЮКИ

Шифонова спідниця підходить всім дівчатам, незалежно від фігури. За фасоном це може бути спідниця-сонце, годе, футляр, ліхтарик. Короткі облягаючі спідниці хороші з однотонної тканини або в тонку подовжню смужку. Довгу спідницю краще вибрати в дрібний або великий малюнок - горох, квітковий або геометричний орнамент.

Влітку до шифонової спідниці одягай трикотажну майку, топ з атласу, шовкову блузку. У прохолодний вечір носити спідницю з шифону можна з трикотажним светром, кардиганом, джинсовою курткою, жакетом з вельвету, шкіряною курткою.

Шифонові штани традиційно шиються в стилі а-ля Грета Гарбо або шароварів. такий фасон краде широкі стегна, робить силует легким. Часто штани по зовнішньому шву мають розрізи, доповнені вставками з атласу, при ходьбі ефектно розвиваються. Носити штани з шифону можна в якості вечірнього вбрання.

ШИФОНОВІ СУКНІ ТА САРАФАНИ

Шифонові сукні, яскраві і майже невагомі, створюють гарний і закінчений образ. У сукнях можна піти куди завгодно:на прогулянку, в театр, на свято,на роботу краще вибрати класичну однобарвну сукню. Найкраща довжина вище коліна, хороші також сукні трохи нижче коліна.

Шифонове плаття підкорює своєю простотою і витонченістю. Його невагома фактура використовується в першу чергу комплектами в романтичному і морському стилі, богемному, жіночому і вінтажному напрямках. Образи кожного з них схожі в м`якості і легкості виробленого враження. А в іншому сукня сама підказує, до якої стильової темі воно ближче. Також дуже гарно виглядатимуть сукні-рубашки, які підходять всім типам фігур.

Як бачите, у вирішенні питання, з чим носити шифонове плаття в повсякденному образі, ключовим є стиль самої сукні.

З шифоновими сукнями ідеально гармоніюють широкополі капелюхи, шарфи і стрічки, вплетені в коси, штучні квіти. Не бійся проекспериментувати, щоб створити свій неповторний образ, благо, шифонові сукні цього дуже сприяють.

Шифонове плаття середньої або міні довжини добре виглядає в поєднанні з джинсовим жакетом або жилеткою, в`язаним кардиганом, восени - з пальто. Взуття може бути будь-яке витончене і жіночне по сезону: сандалі, босоніжки на підборах або танкетці влітку, «човники», балетки, замшеві чоботи восени і навесні.Замша набагато виграшніше, ніж шкіра виглядає з шифоновим сукнею. Обидві тканини володіють красивою і багатою фактурою, тому вони вдало доповнюють один одного. Можна надіти до короткої шифонової сукні замшеві ботфорти або чоботи-панчохи, на підборах або без, на ваш розсуд.

Чорні шифонові сукні дівчата вельми оригінально використовують у вуличних сетах, фатальних і готичних образах.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше