Легендарний британський музикант у захваті від українського гурту "Ummagma"

26 липня 2017
Annie
Легендарний британський музикант, лідер популярного гурту "Cocteau Twins" та засновник культового британського лейблу "Bella Union Records" Робін Гатрі захопився творчістю українсько-канадського дуету "Ummagma". Крім того, музикант вирішив зробити оригінальний комікс на трек "Lama", який увійде в новий міні-альбом дуету "LCD".
 
ukraineartnews.com
 
Коли Робін почув композицію "Lama", то вирішив додати до неї декілька власних гітарних партій, аби зробити музику цієї пісні "ще більш атмосферною".

Варто зазначити, що ця пісня також була високо оціненою у британській пресі, а також в передовому музикальному виданні "Clash Music".
 
ukraineartnews.com
 
"Lama" існує в альтернативному вимірі звукових текстур, які купають нас у ніжних хвилях, а потім відступають назад у звучний, сутінковий світ зникаючих парових треків звуку і вокалу... Це звук, який Гатрі та його колеги із "Cocteau Twins" створювали та удосконалювали з 1980 років", - пише видання.



Окрім того,  журнал "The Wire Magazine" долучив композицію до списку "треків цього місяця, які необхідно почути".

Альбом дуету "LCD" вийде одночасно на двох лейблах - Somewherecold Records (США) и Label Obscura (Канада).
 
ukraineartnews.com
 
"Ummagma" - це українсько-канадський дует  Олександра Кретова із Тернопільської області та Шоні Макларнон з Канади. Після першої зустірічі в Москві, вони приїхали в Україну під час Помаранчевої революції та створили студію звукозапису.

У 2013 році дует виграв "Альтернативне Євробачення" на британській незалежній радіостанції Amazing Radio, коли представляв Україну серед 23 країн.

(via)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як запобігти крадіжкам у магазині
Світ роздрібної торгівлі швидко розвивається, і коли ви керуєте величезною кількістю запасів, безпека стає важливою увагою. Крадіжка, вандалізм та шахрайство — це лише деякі проблеми, з якими стикаються роздрібні магазини щодня.
Читати більше