Лазурит - мінерал з неповторним змістом

22 червня 2017
Марина Чиянова
Один з найяскравіших каменів в мінералогії. Лазурит

Його часто називають "небесним каменем", оскільки він казково красивий і нагадує блакить сонячного ясного неба. Назва каменю так і перекладається - синява (з арабського azul). Персидською lazurite означає "синій". На Древньому Сході його називали "бухарський лазурит", "вірменський камінь". На Русі величали "блакитним каменем"

Мінерал яскраво волошкового кольору має приголомшливий натуральний відтінок, який сяє як при сонячному світлі, так і при штучному освітленні.

Колірна палітра лазуриту широка - від блакитного кольору до насиченого фіолетового. Найяскравіший і однорідний за тоном лазурит оцінюється дорожче, ніж інші. Аристократизм і благородне сяйво лазуриту надають дрібні золотисті вкраплення піриту, які чудесно виблискують в промінні сонця. Навіть у погано освітлених приміщеннях лазурит виглядає дуже пронизливо, але при цьому трохи похмуро.
 

Кому підходить камінь лазурит?

Численні легенди розповідають про те, що лазурит - це камінь любові, що гарантує взаємну вірність закоханих, які його носять. Якщо носити камінь у вигляді персня або браслета на руці, то ви забудете, що таке депресія і меланхолія, підуть навіжені думки, покращиться сон. Лазурит рятує свою хазяйку від лихої долі, зміцнює тіло і свідомість. Це ідеальний камінь для медитації і духовного зростання. Приносить великий успіх брюнеткам! Рудоволосим дарує хорошу долю. І дійсно - колірна палітра ультрамаринового лазуриту ідеально підходить саме брюнеткам і рудоволосим! 

Астрологи вважають, що лазурит максимально розкриває свою енергетику, якщо його власник народжений під знаком Стрільця або Терезів. Представникам інших знаків зодіаку (за винятком Козерогів) камінь шкоди не принесе. 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше