Київські електронники “Soundstream” випустили новий альбом

15 квітня 2020
Soundman

Новий альбом гурту “Soundstream” під назвою “Summer Wave” вийшов 7-го березня на CD в США, а 27-го відбувся всесвітній цифровий реліз в iTunes, Google Play Music, Beatport, Spotify та ін.

Робота над платівкою тривала 2 роки. Першим синглом з цього альбому став “Summer Nights”, прем’єра якого відбулася у квітні 2018-го року на радіо Densomaniak в Боснії і Герцеговині. Сингл став #1 в аргентинському iTunes-чарті, а також 10 тижнів протримався на першій позиції в чарті німецького інтернет-радіо RauteMusik FM, яке є одним з найбільших в Європі. Згодом на цю пісню було відзнято відеокліп, який навіть транслювався на MTV в США.

Далі слідувало ще декілька синглів, а саме – “Find Another Way”, “Big City Lights”, “Illusions” та “New Day”, які також посідали високі позиції в європейських танцювальних чартах, де “Soundstream” успішно випереджав таких «монстрів» світової техно-сцени, як “Scooter”, “Masterboy”,  “Basslovers United”, Armin Van Buuren та ін.

При роботі над альбомом “Summer Wave” учасники гурту намагалися зробити кожну пісню неповторною, надати їй свій особливий характер, і їм це вдалося. Новий альбом поєднав в собі різні напрямки електронної музики – від популярного в 90-х євроденсу до сучасного електро-хаусу.

Ознайомитися з альбомом та придбати його можна тут:

Гурт “Soundstream” був заснований ще у 2008-му році, проте через відсутність медіа-підтримки він довгий час перебував в андерграунді. Переломний момент настав лише у 2016-му, коли німецький лейбл DMN Records запропонував гуртові співпрацю, після чого “Soundstream” зажив новим життям. Починаючи з 2012-го року гурт існує в такому складі:

  • Ганна Пазюра (вокал)
  • Юрій Муктаров (реп, вокал)
  • Денис Тіміш (клавішні, аранжування)

“Soundstream” у соціальних мережах:

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com