Київ через об'єктиви столичних фотографів

6 квітня 2016
Редакція
Професійні фотографи дивляться на світ інакше. Навіть під час звичайної прогулянки вони помічають багато такого, чого не бачить звичайний пішохід.

І в спокійному грудні, і в блискавичному травні, і в меланхолійному листопаді... українська столиця красива в будь-яку пору року. Кадри київського фотографа Олега Батрака нагадають про це не раз!
  Фото: Олег Батрак
 
А ось Київ на чорно-білих світлинах Андрія Рудковського (Andrei Ransky). Це місто прекрасне в будь-якому кольорі!
  Фото: Андрій Рудковський
 
Столицю часто критикують за різноманітність стилів, але недолік можна перетворити на перевагу - кожен бачить місто по-своєму. Для гостя Київ буває романтичним, пострадянським, історичним... але завжди затишним. Це своїми знімками доводить Олена Пенкова.
  Фото: Олена Пенкова
 
На думку фотографа Андрія Байдака, Київ неможливий не тільки без Подолу, а й без найкрасивішого трамвайного маршруту в Пущу-Водицю, графіті місцевих стріт-арт майстрів, жовтих кленових листків і мальовничих річкових пейзажів.
  Фото: Андрій Байдак
 
Фотографії Вадима Смути, які він викладає в мережу під ніком smuta2006, наповнені теплими кольорами, котрі передають добру атмосферу міста. Саме за неї Київ так люблять закордонні туристи!
  Фото: Вадим Смута
 
Погодьтеся, роботи кожного учасника вражаючі і неповторні!

Джерело: kiev.zagranitsa.com
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше