Киян безкоштовно навчать допомагати відповідально і ефективно

5 липня 2016
Редакція

7 липня о 19:00 в DEC place відбудеться перша зустріч Школи волонтерів Клубу Добродіїв. 
 
Не потрібно бути героєм або мати зайві кошти, щоб займатися благочинністю ― вважають організатори Школи волонтерів. Головне ― це бажання робити відповідальні добрі справи. 
 
«Дехто уникає волонтерства і допомоги сиротам, бо боїться припуститися помилки. Інші, навпаки, роблять те, що не приносить потрібного результату. Задача «Клубу Добродіїв» полягає не тільки в тому, щоб зробити дітей-сиріт більш компетентними в соціальному відношенні, але й у тому, щоб виховати волонтерів, які будуть займатися благочинністю обдумано і від того більш ефективно, ― розповідає засновник «Клубу Добродіїв» Марія Артеменко. ― Ми переконані, що не варто пропагувати ідею жалості, адже дітям-сиротам потрібні знання, навики і можливості, а не співчуття». 
 
На зустрічі буде обговорено перші кроки волонтерства, специфіку роботи з дітьми-сиротами і дитячими будинками, психологічні аспекти взаємодії. Безкоштовну лекцію проведуть голова правління Української мережі за права дитини Дар'я Касьянова і психолог Ольга Хан.
 
Вхід вільний. 
DEC place, б-р Лесі Українки, 23Б. 
Деталі на сторінці https://www.facebook.com/klubdobrodiiv.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше