Куртки-вітровки: зручний і стильний мастхев у вашому гардеробі

3 жовтня 2022
Редакція

Жіночі вітровки — універсальна річ у гардеробі. Це демісезонна історія, яку ви можете використовувати і восени, і навесні. Вони і теплі, і легкі, а їхнє завдання — захищати від сильних вітрів.

Спочатку вітровки жіночі увійшли в моду в 1970-х роках як повністю функціональний варіант. Через десять років, у 1980-х, з’явився тренд на них, який і зумовив збільшення виробництва барвистих курток. Навіть випускали варіанти в неонових кольорах, які свого часу стали масовим хітом.

Як сучасники 2022 року ми можемо насолоджуватися їхньою практичністю, а як любителі моди — різноманітними варіантами дизайну.

Популярні види

Товсті. Є варіант товстих багатошарових вітровок. Вони можуть служити як верхній одяг лише для демісезону, а й в якості зимових курток. Це хороший варіант, якщо у вас обмежений бюджет. 

Надлегкі. Вони легкі, як повітря. Цей варіант дуже хороший, якщо у вас під низом є багато светрів. У такий спосіб ви можете поєднати більш теплий шар знизу та тонкий шар зверху.

З капюшоном. Дуже корисною опцією для цього типу куртки є капюшон. Особливо якщо ви живете в регіоні, де весняна чи осіння погода передбачає багато дощів. Ці капюшони можуть бути висувними або повністю знімними.

Як носити куртки-вітровки

Куртки-вітровки використовують для захисту від суворих погодних умов. Крім того, коли вам трохи холодно під час сезону дощів, але ви не хочете носити громіздкі куртки, вітровки — те, що треба. Вони легкі, але при цьому зберігають тепло та комфорт.

Крім того, це базовий предмет гардеробу, який можна носити з будь-яким одягом. Вітровки підходять для різних випадків, як-от: похід у спортзал, пробіжка, їзда на велосипеді.. Одним словом, ці куртки повинні бути у вашій шафі. 

Поради щодо стилізації вітровок

Найперше, одягаючи вітровку, решта одягу має бути базовою, вона не повинна перекривати ваш образ.

Поєднуйте різнокольорову вітровку з простою однотонною футболкою або майкою. У холодну погоду не надягайте куртки-вітровки, оскільки вони не зігрівають вас, намагайтеся одягати під вітровку тепліший одяг.

Завжди використовуйте кросівки з таким одягом, щоб ваш загальний вигляд залишався стильним.
Не забувайте, що це такий собі вайб 70-90 років. Він про цікаві кольори та вашу індивідуальність. Про ностальгію і бажання ще трохи побути безтурботними. А також це практичний елемент гардеробу, який прийде на допомогу в різну погоду і підійде майже за будь-якої нагоди.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше