Кращі серіали жовтня

5 жовтня 2015
Редакція
Новий телесезон стартував місяць тому, але не дивлячись на це, жовтень обіцяє бути багатим на імениті повернення. З новинками ситуація гірша, але без них не залишимось.

″БАТЬКІВЩИНА″ (HOMELAND)

Головне повернення нового сезону - ″Батьківщина″ з Клер Дейнс у головній ролі.
 
Події 5 сезону відбуватимуться за 2 роки після попередніх подій. Персонаж Клер Дейнс — Кері Метісон працюватиме не на ЦРУ, а на приватну охоронну фірму в Берліні. Традиційно творці серіалу обіграють в серіалі актуальні теми сьогодення. Зокрема, не забудуть про Володимира Путіна, Едварда Сноудена, Ісламську державу і розстріл редакції журналу "Charlie Hebdo".

Прем'єра 5 сезону ″Батьківщини″ у неділю 4 жовтня.

″ЗАЛИШЕНІ″ (THE LEFTOVERS)

Цього ж дня на екранах з'явиться перша серія 2 сезону ″Залишених″.
 
В центрі сюжету шеф поліції невеликого міста в штаті Нью-Йорк, батько двох дітей, Кевін Гарві, який намагається втримати життя передмістя в рамках закону. Складність полягає в тому, що близько сотні жителів передмістя зникли за загадкових обставин.
 
В новому сезоні Гарві з сім'єю переїздить до маленького техаського містечка, яке славиться тим, що в ньому ніхто не зникає. Звісно ж, як тільки там з'являється Гарві все раптово змінюється. В новому сезоні одну з ключових ролей зіграє сім'я Мерфі — нових сусідів Гарві.

″АМЕРИКАНСЬКА ІСТОРІЯ ЖАХІВ″ (AMERICAN HORROR STORY)

7 жовтня на екрани повернеться ″Американська історія жахів″. Темою нового 5 сезону стане готель і страх перебування у ньому.
 
Кожен сезон серіалу, за задумом його творців, присвячується одній темі. ″Будинок-вбивця″, ″Психлікарня″, ″Шабаш″, ″Цирк виродків″ - назви попередніх сезонів. Дія серіалу розвивається в різний час — від 50-60 рр. до наших днів.

Головна інтрига нового сезону — в одній з головних ролей зіграє Леді Ґаґа. Яка саме роль відведена Стефані Джоанн Анджеліні Джерманотті, зрозуміло, не розголошується.
 
Автори серіалу обіцяють, що 5 сезон об'єднає всі попередні частини.

″ФАРҐО″ (FARGO)


Перший сезон цього міні-серіалу викликав справжній фурор як у глядачів, так і у критиків. Серіал отримав 18 номінацій на ″Еммі″.

Ной Хоулі — шоуранер ″Фарґо″ заявив, що новий сезон буде історією з чистого листа, проте місцями перегукуватиметься з подіями 1 сезону і фільмом братів Коенів, за ″мотивами″ якого він і був знятий.
 
Дія 2 сезону відбуватиметься у 1979 році, за 30 років до подій 1 сезону. Головні персонажі — молодий полісмен Лу Солверсон і його досвідчений напарник Хенк. Вони розслідуватимуть перестрілку у забігайлівці Су-Фолкс.
 
Прем'єра 2 сезону — 12 жовтня.

″ПРИШЕЛЕПКУВАТА КОЛИШНЯ″ (CRAZY EX-GIRLFRIEND)

Цього ж дня відбудеться прем'єра комедійного серіалу ″Пришелепкувата колишня″ з Рейчел Блум у головній ролі.
 
В центрі сюжету самотня жінка Ребекка, яка через десять років зустрічає своє шкільне кохання, хлопця на ім'я Джош. Ребекка вирішує кинути престижну роботу юриста в Нью-Йорку, щоби відправитися в містечко Вест Ковін, штат Каліфорнія, де і проживає Джош.

″ЛІКАРНЯ НІКЕРБОКЕР″ (THE KNICK)

16 жовтня на екранах з'явиться продовження дебюту Стівена Содерберґа на ТВ.
 
Перший сезон розгортався на початку ХХ століття навколо нью-йоркської лікарні ″Нікербокер″, в якій лікарі змушені працювати в умовах, коли відсутні антибіотики і сучасні технології, а у карету ″швидкої допомоги″ запрягають коней. Ключовий персонаж - головний хірург Джон Теккері (Клайв Оуен) намагається рятувати життя пацієнтів і, разом з тим, подолати свою наркозалежність.
 
Другий сезон обіцяє погіршення ситуації. У Нью-Йорку оголосять карантин, а наркотики доведуть Теккері ″до ручки″.

″СУПЕРДІВЧИНА″ (SUPERGIRL)

Серіал розповість історію Кари — двоюрідної сестри Супермена з планети Криптон. Кару відправляють на Землю у спеціальній капсулі, але дорогою, як це буває, трапляється аварія і капсула долітає у наші дні, а не тоді, коли це було потрібно.
 
Дівчину на виховання забирає сімейство вчених, а історія розпочнеться, коли їй буде вкрай необхідно скористатися своє суперсилою.

Серіал буде цікавий для прихильників коміксів, супергероїв і ″Всесвіту″ DC Comics. ″Супердівчина″ на екранах з 26 жовтня.
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше