Котлети з курячого філе і вівсянки

4 січня 2016
ABCcookery

Швидкий рецепт зі сфери здорового харчування –  котлети з курячої грудки і вівсянки. Для приготування цієї дієтичної страви знадобиться лише три основні інгредієнта – куряче філе, вівсянка і яйце. Прекрасний варіант для обіду або вечері. Калорійність – середня. Складність приготування – легко. Час приготування – сорок хвилин.

Складові:

  • куряче філе;
  • вівсянка;
  • 1 яйце;
  • 4 зубчики часнику;
  • чорний мелений перець;
  • суха або свіжа петрушка;
  • сіль.

Готуємо...

Спочатку беремо одну частину курячого філе в сирому вигляді і нарізаємо невеликими шматочками. Далі в окремій посудині збиваємо одне яйце і додаємо до курячого м'яса – мішаємо. Додаємо суху або свіжу порізану петрушку, 4-5 зубчиків часнику, сіль (бажано морську) і перець за смаком. Змішуємо і додаємо вівсянку, перемелену в блендері. З усіх інгредієнтів має вийти фарш. 
 
Далі з м'ясного фаршу ліпимо котлети і смажимо на антипригарній пательні на середньому вогні впродовж 10 хвилин з одного боку і аналогічно – з іншого. Подаємо на стіл котлети в гарячому вигляді з улюбленим гарніром або салатом. Смачного!

Дивіться відео цього рецепту:
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше