Косметика La Roche-Posay: склад і вибір для різних типів шкіри

28 березня 2024
Редакція

Косметика французького бренду La Roche-Posay націлена не на маскування проблеми шкіри обличчя або тіла, а на її внутрішню ліквідацію.

На сторінці https://liki.ua/ru/shop/brands/la_roche_posay-891 можна дізнатися докладніше про ці продукти, що мають популярність у всьому світі. Завдяки порталу liki.ua можна знайти найвигіднішу пропозицію у перевірених аптечних закладах вашого населеного пункту та забронювати косметику онлайн. Завдяки порталу liki.ua можна суттєво заощадити час та гроші.

Склад косметики La Roche-Posay

До складу косметичних засобів La Roche-Posay входять лише гіпоалергенні компоненти, які підійдуть навіть найчутливішій шкірі. Продукти створюються на основі термальної води та не містять:

  • барвників;
  • штучних ароматизаторів;
  • спирту.

Всі засоби перед випуском тестуються у незалежних дерматологічних лабораторіях, де було неодноразово доведено, що косметичні засоби дійсно лікують на клітинному рівні, а не маскують проблеми.

Як вибрати засіб La Roche-Posay під тип шкіри?

Якщо вам треба вибрати косметичний засіб для догляду за обличчям, то першочергово варто врахувати тип шкіри, а також ті проблеми, з якими продукт призначений боротися.

Суха та чутлива шкіра

Сухий тип шкірного покриву потребує інтенсивного зволоження, тому у складі косметики повинні міститися натуральні жири й олії, а також заспокійливі компоненти:

  • термальна вода;
  • гіалуронова кислота;
  • гліцерин.

Ідеальним рішенням для сухого типу буде лінійка Lipikar. А якщо вас турбує схильність до алергічних реакцій, то краще придбати Rosaliac або Toleriane.

Жирна шкіра

В цьому випадку краще використовувати зволожувальні засоби, що мають ефект матування. Вони водночас і подбають про живлення, і допоможуть прибрати жирний блиск. В асортименті La Roche-Posay варто звернути увагу на лінійку Effaclar.

Нормальна шкіра

Такий тип шкірного покриву потребує якісного очищення та регулярного зволоження. Тому рекомендується вибирати засоби, до складу яких входять живильні олії та ті компоненти, що здатні підтримувати гідрологічний баланс.

Шкіра з проявами старіння

Засоби, призначені для такого типу, націлені на уповільнення процесів старіння та ліквідацію вільних радикалів. Оптимальний вибір – лінійка Hyalu B5.

Перед придбанням косметичних засобів доцільно порадитися з фахівцем, а на порталі liki.ua можна ознайомитися з докладною інформацією стосовно продукції La Roche-Posay.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше