Конкурс краси та моди "StarFace of the season" востаннє відбувся у звичному форматі

15 травня 2014
Редакція
Веб-платформа UA Modna слідкує за різноманітними цікавими подіями у житті українців. У доволі  складний та здебільшого сумний час для України люди намагаються продовжувати жити звичним життям, а дехто навіть бажає внести більше яскравих та радісних фарб у нашу буденність. Саме таким був конкурс краси та моди «StarFace Family of the Season spring/summer 2014», що відбувся 8 травня 2014 року в місті Івано-Франківську, партнером якого стала UA Modna.



Гостей вечору розважали не лише 13 конкурсанток, але й виступи місцевих виконавців та музикантів. В програмі заходу були традиційні виходи дівчат у вбранні від українських дизайнерів, нижній білизні, конкурс «Питання-відповідь» та фінальне дефіле у вечірніх сукнях.

Журі конкурсу складалось з керівників успішних бізнес-проектів Івано-Франківщини та представниць популярних глянцевих видань Івано-Франківська та Львова. Їм належала честь визначити двох віце-міс та переможницю конкурсу.

Перемога дісталась конкурсантці під номером 5 – Анні Сіваковій. Але інші дівчата також отримали безліч подарунків та титули від партнерів, глядачів у залі та відвідувачів офіційного сайту конкурсу.
Невимушена атмосфера заходу створювала враження справді великого сімейного свята. Конкурсантки радо знайомились та фотографувались з гостями під час перерви та після церемонії нагородження.

Вечір краси та моди продовжився гучною after-party у одному з найвишуканіших нічних клубів міста.
 
Олександр Грабовський – засновник та генеральний директор організації «StarFace Family», основним проектом якої на сьогодні є конкурс краси та моди «StarFace of the Season»:

«В місті Івано-Франківську цей конкурс відбувається вже втретє та став традиційною подією для наших глядачів. Кожного разу ми намагаємось змінювати концепцію нашого заходу, залучати нових дизайнерів, музикантів, артистів, робити фотографії наших дівчат-красунь, яких ми відбираємо щоразу на кастингу.

На мою думку наше місто потрібно розвивати у галузі культури, моди і, взагалі, краси. Багато проектів проходить в Івано-Франківську, але в мене є своя точка зору на це, своє уявлення як такі заходи потрібно подати людям – то ж саме так ми це робимо. Людям подобається, тому будемо в тому ж руслі продовжувати – робитимемо ще щось цікавіше.»
 

Що потрібно, щоби успішно пройти кастинг в StarFace Family

«Журі нашого кастингу конкурсу краси та моди не керується такими критеріями, як висота 2 метри, ідеальна модельна зовнішність, великий досвід у якихось сферах. Наш кастинг відбувається довільно – робиться оголошення в соціальних мережах, на сайті – дівчата приходять просто по оголошенню. Наразі на кожному етапі кастингу збирається близько 50 дівчат. Наше журі діє таким чином, щоб відібрати таких дівчат, які можуть показати публіці щось важливіше, ніж просто модельні параметри та свій зовнішній вигляд. Цей кастинг є досить складним, який включає також показ фігури в купальниках. Чому? Тому що в конкурсній програмі є вихід в нижній білизні, отже нам потрібно попередньо оцінити дівчат візуально. Але, якщо конкурсантка невисокого росту і тому боїться, що не пройде кастинг – в нас такого немає, можна не хвилюватись. Ми даємо шанс всім хорошим дівчатам, в яких ми бачимо саме те, що сподобається нашим глядачам.»
 

Конкурс «StarFace of the Season»  в даному форматі відбувся востаннє 

«В майбутньому ми плануємо трошки змінити концепцію заходу  - перевести з формату конкурсу краси в трошки маштабніший захід. Я хочу щоби наша назва повністю відповідала тому, що ми робимо. , або ж взагалі забрати конкуренцію між дівчатами. Є бажання справді робити з них всіх одну велику сім’ю. Ми будемо в майбутньому думати про створення такого заходу, де наприкінці – під час кульмінації заходу, не було б номінацій, конкуренції , а буде просто весела вечірка, демонстрація того, чим ми займались два місяці, як готувалися і що готові показати своїм глядачам.

 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше