Концерти в Україні у 2017 році: Не проґавте найкрутіші

1 лютого 2017
Kajool-Khan

Я тут вирішила погортати анонси концертів, що відбудуться в Україні у 2017 році, і натрапила на кілька цікавих, що, можливо, привернуть і вашу увагу. Все таки, до нас не так часто приїздять зірки світового масштабу. Але коли приїздять - то потрібно на них йти! (Ніколи не знаєш, чи приїдуть вони ще раз, чи вже взагалі перестануть давати концерти...) Ну, і якщо вже мова зайшла про "ходити на концерти", при можливості не нехтуйте походами на виступи місцевих команд, адже ваша улюблена за стільки років, уже супервідома група, теж колись починала як місцевий бенд <3

DakhaBrakha

Київ, 23 лютого, "Жовтневий палац"

Український етно-гурт, що набув величезної популярності закордоном і вже встиг виступити на таких великих фестивалях, як Glastonbury, Sziget, Fusion, GlobalFEST, Helsinki Festival, Mundial, Oslo World Music Festival, Dublin World Music Festival, Ethno Port та багатьох інших. Дахабраха дуже часто гастролює з концертами різними куточками світу, тому "ловіть" їх у Києві, поки є нагода :)

Bastille

Київ, 28 лютого, Stereo Plaza

Відомий британський гурт Bastille зіграє у Києві вперше! Цю команду ви можете знати за хітом "Pompeii". 28 лютого гурт дасть концерт в рамках всесвітнього туру "Wild, Wild World Tour 2016-2017" на підтримку альбому "Wild World", реліз якого відбувся у вересні 2016. Команда уже встигла зіграти на таких всесвітньо відомих фестивалях як: Glastonbury, Coachella, Lollapalooza, Bestival, Reading, Leeds.

Sophie Ellis-Bextor

Київ, 06 березня, Sentrum

Всесвітньо відома британка Софі Елліс-Бекстор з концертом у Києві! Її спільна робота з DJ Spiller над треком "Groovejet" стала хітом, потрапивши на перші рядки хіт-парадів. Дебютний альбом Софі Елліс-Бекстор під назвою "Read My Lips", який приніс співачці море шанувальників, вийшов ще у 2001. З того часу вона впевнено тішить фанів хітами, а в Києві представить свій новий альбом "Famillia".
 

Tom Odell

Київ, 23 березня, Stereo Plaza

Англійський співак, музикант і композитор. Його дебютний альбом "Long Way Down" вийшов 24 червня 2013 року, другий студійний альбом - "Wrong Crowd" - був випущений 10 червня 2016, на підтримку якого і відбувається світове турне "No Bad Days Tour". Саме в його рамках Том Оделл вперше приїде до України. До речі, його кліп на пісню Another Love зібрав на Youtube більше 120 мільйонів переглядів.

Bloom Twins

Київ, 24 березня, ATLAS

І ще один британський поп-гурт, але не все так просто. Адже сестери-близнята Анна та Соня Купрієнко родом із України. У Лондоні дівчата живуть і працюють лише 3 роки, але за цей час уже встигли випустити кілька синглів і навіть з’їздити у турне з легендарними Duran Duran! Свій музичний стиль вони визначають, як дарк-поп. А в Києві дівчата дадуть уже другий сольний концерт.


God Is An Astronaut

Київ, 11 квітня, BelEtage

Ірландський інструментальний пост-роковий гурт, сформований з ініціативи братів-двійнят Кінселла та Ллойда Ганні. Перший альбом The End of the Beginning музиканти випустили ще 2002 року і з того часу тішать своїх прихильників все новими релізами. Щоб відсвяткувати 15-ту річницю колективу, хлопці вирушили в тур, в рамках якого і виступлять у Києві.

Evanescence

Київ, 26 червня, Stereo Plaza

Легендарна група Evanescence вперше виконає свої безсмертні хіти на столичному концертному майданчику. Це гурт, що змішує готичний, альтернативний рок та метал. Жорсткі гітарні рифи, доповнені приголомшливим меццо-сопрано засновниці групи, вокалістки Емі Лі, створюють незабутні відчуття.

Візитною карткою гурту є пісня "Bring Me to Life" — перший сингл першого студійного альбому "Fallen". У 2004 пісня отримала нагороду "Греммі" в категорії "Best Hard Rock Performance".

Gregory Porter

Львів, 26 червня, сцена ім. Едді Рознера

У рамках Alfa Jazz Fest до Львова завітає Грегорі Портер - відомий американський співак, композитор та актор. Його дебютний альбом "Water" був номінований на Греммі за найкращий джазовий вокальний альбом. Але найбільшого успіху досягнув альбом "Liquid Spirit", який став платиновим, увійшовши в ТОП-10 британських чартів і вигравши премію Греммі за найкращий джазовий вокальний альбом. Тому наступна робота Грегорі "Take Me To The Alley", яка була випущена у 2016 році, стала однією з найбільш очікуваних у світі джазу.

Depeche Mode

Київ, 19 липня 2017, НСК Олімпійський

Група з унікальним звучанням, 36-річною історією та неймовірною харизмою - це все Depeche Mode. На самому початку свого шляху хлопці грали синтетичний поп, потім перейшли на готичні мотиви з "промінцем надії", за словами Мартіна Гора. Приблизно в той час і були написані найгучніші хіти "Personal Jesus" та "Enjoy the Silence".

В останній раз Depeche Mode були в Україні у 2013 році. Той концерт зібрав аншлаг, і українці з нетерпінням чекали наступного "пришестя". І ось, гурт анонсував вихід нового альбому і "Global Spirit Tour" на його підтримку. А поки чекаємо і на те, і на інше!

Marilyn Manson

Київ, 02 серпня, Київський Палац Спорту

Marilyn Manson — американський рок-гурт, заснований Меріліном Менсоном у 1989 році. Уже на початку 90-х він світове визнання. У 2017 році виходить десятий альбом групи, який називається Say10. З самого початку своєї кар'єри Мерілін обурював, шокував, закохував в себе і не залишав нікого байдужим не тільки до своєї творчості, а й до своєї особистості. Тож чекаємо на епатажне шоу у серпні від Меріліна та команди.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше