Коли сонце спить - воно працює!

9 лютого 2016
Лукія
Молоко – це напій темної пори доби. Найкраще його вживати або зранку до сходу сонця, або ввечері – після заходу. А все тому, що енергія світила настільки потужна, що вдень молоко просто не перетравлюється та не засвоюється нашим організмом.

 
Найкраще пити молоко гарячим. Якщо цілу склянку осилити ви не в змозі, починайте із кількох ложок. Пийте стільки, скільки хочеться вам, а не як "лікар прописав".

Більш корисним напій стане, якщо додати дрібку спецій. Кожна із приправ діє по-своєму: гвоздика розслаблює і допомагає заснути, а от кориця навпаки – додасть бадьорості.
 
Король спецій ШАФРАН допомагає засвоюватися молоку навіть у людей із нетерпимістю до лактози. Шафран, зазвичай, додають у ранковий напій. Він не лише подарує заряд енергії на день, а й допоможе покращити колір обличчя, укріпити організм та продовжити молодість!

Від депресії та перевтоми врятує молоко із КАРДАМОНОМ.

КОРИЦЯ (а її бажано додавати в паличках) зігріває та бадьорить. Окрім приємного аромату, спеція позитивно впливає на роботу кишково-шлункового тракту.
 
Посилить імунітет ІМБИР. Найкраще додавати його в молоко восени та взимку.

Заспокоїть розум МУСКАТНИЙ ГОРІХ. Він перемагає головний біль та безсоння. Дрібка спеції в молоці покращує пам'ять та бадьорить!

Зміцнює імунітет також ФЕНХЕЛЬ. Це відомий антиоксидант, який, до того ж, знімає біль, знезаражує та має сечогінну дію.

Для здорової печінки пийте молоко із КУРКУМОЮ. Жовта спеція стоїть на сторожі гарної шкіри і бореться зі зморшками.

Ну і звичайно, МЕД! Про цю солодку добавку більш детально вже у наступних статтях! Не пропустіть! 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше