КОЛЕКЦІЯ “ЗВИТЯГИ” — ТУТ ТРАДИЦІЇ ЗУСТРІЧАЮТЬСЯ З ТРЕНДАМИ

28 грудня 2023
Дарина

Hype Laboratories представляють колекцію светрів “Звитяги”, які є втіленням української моди та козацької гордості. Цей дроп про Україну, про козаків, про нас із вами сьогодні. Зустрічайте нові айтеми, які потрапляють у саме серденько. 

“Звитяги” як символ нашого спільного шляху до перемоги, знак єдності, успіху та боротьби. Головною оздобою светрів стало червоне серце, пробите навхрест золотими стрілами вістрями вниз. Цей символ уособлює хоробрість і любов до рідної землі. Нині схоже серце є частиною герба Полтавської області, а у XVIII столітті його використовували козаки Полтавського полку. 

Двосторонній унісекс светр виконаний у вишуканому чорному кольорі, який втілює рішучість і силу. Рвані деталі додають йому сучасного зухвалого шарму та продовжують ідею нескореності. Кожен розрив тканини — це своєрідна алегорія витривалості та сили духу, що визначають не лише козацьку добу, але й нас сьогодні. Велике червоне серце на ваших грудях створює відчуття вогненної сили, яка прихована в глибині свого власника. 

Светри створені для тих, хто цінує кордони: власні та державні. Саме тому вони мають зручний крій оверсайз і наявні у двох розмірах: S-M та L-XL, тож ти точно знайдеш саме свій. Над складом светрів працювала команда фахівців, щоб вони були не лише теплі та комфортні, але й зберігали форму. Поліамід робить светри приємними на дотик та забезпечує довговічність. Вовна буде утримувати тепло в холодну пору. А акрил завершить композицію, додаючи светрам легкість та пружність. 

Наша нова колекція стане чудовим нагадуванням про те, чия кров тече у твоїх жилах. Купуй нову колекцію “Звитяги” та ставай частиною історії під призмою сучасності. 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com