Колекція “ЗореLOVE” — космос всередині вас!

19 грудня 2023
Дарина

Зима — це час, коли зірки здійснюють найпотаємніші бажання. Hype Laboratories презентують нову колекцію “ЗореLOVE”, яка стане вашим космічним сяйвом у прийдешньому році, зіркою надії та здійснення найпотаємніших бажань.

У серці колекції жіночий светр, який вражає своєю тендітною елегантністю. Горловина надає витонченості, а об'ємні рукави, прикрашені різдвяними зірками з люрексу, роблять кожен рух незабутнім. 

Хустка — це важливий ритуальний атрибут, оберіг і символом прихильності та любові. Ми створили для вас модернізовану версію традиційної української хустини, щоб підкреслити наш звʼязок з минулим. Синя хустка прикрашена зірками з люрексу, які змусять вас сяяти зимовими вечорами. 

А для тих, хто прагне випромінювати світло зірок усім серцем, у нашій колекції представлений унісекс-светр з візерунком на грудях і правій руці. Ці деталі втілюють у собі не лише естетичність, але й символічне значення. Зірки як символ світла всередині вас, яке видніється на сотні кілометрів та запалює інших. 

Моносережка створена  вручну ювеліром Романом Янковичем. Вона має форму зірки, обрамлена зоряним сяйвом та тримається на витонченому кульчику. Кожна сережка складається з двох елементів: центральної позолоченої (24К) зірки та срібної (925) навколо. Яскравий доказ того, що найцінніше ховається всередині. Не стримуйте себе, сяйте на максимум. 

Нумо зануримось у цей витончений світ із "ЗореLOVE". З цією колекцією ви не просто обираєте моду — ви обираєте сяяти. Нехай кожен день стане святом вашого стилю та краси!

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com