Колекція "Два аромати розкоші" - найколоритніша подія весни у світі моди

24 березня 2016
Редакція
17 березня вишиванки від бренду oleshchuk підкорили столичний подіум та викликали справжній фурор серед гостей показу. Адже вперше автентичні мотиви були потрактовані так сучасно і красиво. У співпраці дизайнера та народних майстринь народилося понад два десятки вишуканих моделей одягу, прикрашених давніми візерунками Яворівщини та Сокальщини.

Ці регіони, незважаючи на сусідство, суттєво відрізняються в орнаментах і техніках вишивки. Такий контраст надихнув дизайнера Галину Олещук на створення "Двох ароматів розкоші". А вдалий показ колекції у Готелі "Хрещатик", на який завітало близько 170 людей, теж додав наснаги - тож у планах засновниці бренду нові покази і колекції:
 
"Може сорочка виглядати скромно, але дуже складним і гарним швом вишита, - говорить Галина Олещук. - Тому для нової колекції ми будемо брати інші шви, можливо більш складні, можливо забуті, можливо ті, що зараз не часто використовуються у вишивках".
 
Ще одна унікальність київського показу від oleshchuk - смілива еклектика. "Два аромати розкоші" поєднали в єдине ціле не лише різні орнаменти, а й минуле та сьогодення. І довели - українська вишивка однаково стильно виглядає як на традиційних сорочках, так і на сучасних сукнях, пальтах, жакетах. Вона чудово пасує до ділового чи вечірнього одягу, до святкових образів або кежуал-стилю та служить вишуканим оздобленням як жіночих, так і чоловічих моделей.
 
"Це те, що я хотів побачити вже мабуть років десять, - ділиться враженнями від показу соліст гурту Mad Heads Вадим Красноокий. - А зараз це дуже на часі. І от коли майстри такого рівня беруться за справу, то колекція, яку ми бачили сьогодні, реально крута!"
 
Оцінили нову колекцію й інші зіркові гості показу - телеведучий Антон Равицький, геніальний скрипаль Василь Попадюк, заслужена артистка України Ярослава Руденко, французький виконавець Поль Манондіз та багато інших. І кожен, хто познайомився з новою колекцією oleshchuk, отримав можливість поринути в особливий світ української вишивки, переконатися в актуальності етніки та знайти свій, неповторний аромат розкоші.
 

Про бренд oleshchuk

Бренд oleshchuk за 5 років на ринку створив близько восьми сотень вишиванок. Їх унікальність - у кропіткій вишивці ручної роботи, що майстерно поєднується із сучасними фасонами. Врахування модних тенденцій, комбінація якісних тканин та ретельний підбір автентичних візерунків дозволяють дизайнерам бренду створювати стильні вишиті чоловічі і жіночі сорочки, сукні, жакети, спідниці. Звертаючись до давніх орнаментів, oleshchuk дає нове дихання українським традиціям та пропонує ексклюзивні вишиванки, кожна з яких є справжнім витвором мистецтва.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше