Катання на конях у Львові та професійні фотосесії з трюковими конями

7 листопада 2019
Наталя Левандович

Верхова їзда у Львовікінний клуб "Темпо" все більше приваблює людей - покататися на конях, відчути їх несамовиту енергію хочуть всі, незалежно від віку. Під час спілкування з конем людина наповнюється емоціями та розслабляється, що позитивно впливає на її фізичне самопочуття і настрій. Спілкування з конями вчить терплячості, уважності, турботливості, дисциплінує і поглиблює саморозуміння. Батьки найменших наших прихильників відзначають, що малеча стає спокійніша, уважніша та швидше засинає після регулярних занять верховою їздою. А підліткам отримані навички - самовладання, наполегливість, воля до здолання труднощів - допоможуть сформувати необхідний для подальшого життя фундамент особистості. Також важливо,  що тут інструктори своїм прикладом демонструють любов і відданість улюбленій справі та повагу до будь-якої професії. 

Команда школи верхової їзди у Львові "Темпо" працює в напрямку роботи на свободі - liberty horse - в комбінації з кінними поїздками по пересіченій місцевості. Система ліберті вимагає, перед усім, роботу над своїм характером (спокій, витримка, вріжвоваженість) та тілом (непомітні людському оку команди, зрозумілі коню). Це постійна і наполеглива праця, але результат того вартий! Тоді коні з задоволенням виконують трюки - кланяються, лягають по команді чи піднімаються на задні ноги. Ці елементи не тільки гарно виглядають та милують око, але і дуже дисциплінують. Трюки із задоволенням замовляють для фотосесій фотографи та моделі - процес зйомки, як і самі знимки просто заворожують. 

Найбільш видовищний і вражаючий елемент це, звісно, свічка - коли кінь балансує на задніх ногах, а передні піднімає високо вгору. Неможливо описати відчуття, коли поряд з маленькою людиною по команді виростає така велична і потужна тварина. А ще більш приголомшуючі емоції охоплюють, коли ця стихія вітру у плоті піднімається вгору разом з вершником і ти вже високо над землею париш у повітрі, відчуваючи всю шалену силу і енергію коня та наповнюючись ними. Насправді такий, здавалось би, складний трюк можуть виконати навіть початківці. Інструктори в "Темпо" допоможуть налагодити контакт з конем, відчути його, зрозуміти. Перед трюком спочатку важливо увійти у взаємодію з конем - повністю розслабити тіло, відчути його рухи під собою, довіритись. Найкраще такий ефект досягається без сідла, що прискорить оволодіння мистецтвом балансу. Підйом починається тільки за командою кінного тренера і поступово, щоб ви могли зрозуміти свою готовність. Опинившись у найвищій точці, головне завдання - максимально насолодитися моментом і увібрати у себе всі раніше незнані і такі захоплюючі відчуття.  
Всі, хто хоче долучитися до чарівного світу коней, можуть спочатку замовити разову прогулянку верхи. Інструктор, за вашим бажанням, може бути як пішим, так і супроводжувати верхи на другому коні. Коні в "Темпо" легко йдуть прокладеними мальовничими стежинами різної складності та тривалості. Вам не доведеться прикладати багато зусиль, щоб сповна насолодитись процесом з висоти сідла.
Якщо Ви хочете зробити приємний сюрприз рідним чи друзям - радимо обрати подарунковий сертифікат ручної роботи, оформлений в унікальному стилі, кожний з яких виготовлений в одному екземплярі. Замовити сертифікат можна у контактах на офіційному сайті.
Отож, разова кінна прогулянка, екскурсія, фотозйомка, уроки ліберті чи регулярні катання на конях - з радістю чекаємо Вас у кінному клубі "Темпо" у Львові. Розділіть з відданою своїй справі командою це безмежне відчуття щастя, захоплення і гармонії, які дарує верхова їзда і спілкування з мудрими, сильними і величними тваринами!
А щоб надзвичайні моменти закарбувалася надовго і тішили вас приємними спогадами - працівники конюшні "Темпо" радять замовити професійного фотографа. Адже коштовні спогади потребують ювелірного оформлення. 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com