Каблучки – сотні варіацій на всі смаки

16 грудня 2022
Редакція

Ювелірні прикраси – це ті аксесуари, без яких уявити собі сучасних стильних людей неможливо. Безперечно, минулі покоління теж носили різні вироби з дорогоцінних металів і взагалі такі прикраси позиціонувалися як речі доступні небагатьом (тільки обраним). Зараз ситуація кардинально змінилася, бо в колекціях ювелірних брендів представлені вироби і на всі смаки, і на всі бюджети. Тобто всі мають можливість придбати класну річ із групи ювелірних виробів.

І якщо ви вирішили поповнити свій арсенал красивою прикрасою або в пошуках класного подарунка, який на 100 % припаде до душі тому, для кого він призначений – зверніть увага на каблучки. Експерти УкрЗолото завжди готові допомогти розібратися у великому асортименті і порадити найкращий варіант. Адже вибір дійсно дуже великий і тут представлені моделі як із золота, так і і срібла, як у монохромі, так і з декором, як суперкруті (ексклюзивні), так і бюджетні.

З декором чи без

Перше питання, на яке має відповісти кожен, хто планує придбання каблучки – з якого металу виріб має бути виконаний. Майстри використовують високопробне золото (585) і срібло (925). Але на цьому вибір не обмежується. Золоті вироби відрізняються по відтінку металу тому що використовуються різні сплави і покриття. Так покупцям доступні каблучки з золота:

  • білого (з родієвим покриттям);
  • жовтого;
  • червоного;
  • рожевого.

Також дуже популярні у поціновувачів оригінальних рішень моделі, для створення яких міксують різні сплави. Виглядає така каблучка приголомливо. Ну а якщо ви хочете придбати ексклюзив, моделі з платини  те, що треба. Але вони справді мають високу вартість.

Щодо срібла то майстри використовують техніки обробки металу, як-от:

  1. нанесення родієвого покриття;
  2. нанесення позолоти;
  3. чорніння.

На що це впливає? На зовнішній вигляд каблучки. З позолотою вона виглядає розкішно, при цьому вартість дуже демократична. Родієве покриття додає металу блиску і додаткового сяйва. І нарешті, чорніння робить аксесуар схожим на антикварну річ. Така техніка дозволяє підкреслити кожен рельєфний вигин і тим самим додає розкішності вигляду срібної каблучки.

І нарешті, для того щоб у покупця був максимально широкий вибір – використовують декор у вигляді вставок із дорогоцінного каміння, емалі й обробки технікою «діамантове гранування».

Вага каблучки, тип металу що використовують, складність дизайну, наявність каміння для інкрустації (його тип і каратність) — усе це впливає на ціну. Але ювелірні мануфактури пропонують колекції у різних сегментах. Тобто споживачам доступні вироби:

  1. преміальні;
  2. у середньому сегменті;
  3. бюджетні.

Це значить, що кожен має змогу обрати для себе оптимальний варіант і придбати каблучку на свій смак, причому без удару для бюджету. Ну а те, що це ідеальний вибір як для себе, так і на презент  це гарантовано, тому що статистика продажів й експерти UkrZoloto підтверджують: каблучки — це один із найбільш затребуваних ювелірних виробів.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com