Журналіст Віталій Сердюк: нахабний сміливець чи епатажний бешкетник?

15 квітня 2013
Lilia Kolesnyk

Про нього говорять усі в рідній Україні, а від учора йому вдалося здобути й світове визнання. Молодий епатажний кореспондент телеканалу «1+1» Віталій Сердюк відомий своїми екстравагантними витівками з зірками, за що в пресі його частенько називають “тролем знаменитостей”.
 


Віталій уже прославився своїм “поцілунком” з Вілом Смітом, даруванням Мадонні букету гортензій (які, до речі, зірка ненавидить) та пропозицією руки і серця Кейт Мідлтон під час прямої трансляції BBC їхнього з принцом Вільямом весілля. Скандальний кореспондент якось навіть ухитрився подарувати Кличку рожеву боксерську рукавичку з надписом “Fight for love” (“Борися за любов”) та “дістати” в аеропорту Філіпа Кіркорова.

Зате остання його витівка перевершує всі попередні: на врученні нагород “Греммі” Віталій вийшов отримувати нагороду замість самої Адель!

Зухвалому журналісту вдалося проникнути на церемонію у компанії друзів, які мали квитки. Сам він квитка не мав, але охорона цього не догледіла. Віталій знайшов місце в залі поміж таких зірок, як Стінг, Бейонсе та Джастін Тімберлейк, а коли оголосили про нагородження Адель, українцю стрельнула думка вибігти на сцену, ніби це йому вручають нагороду, і особисто привітати зірку словами “Спасибі, Адель! Ти моє натхнення”. За такий жарт Сердюк розплатився нічним перебування у в’язниці Лос-Анджелеса. Однак він цим не переймається.

Схоже, Віталію Сердюку подобається будувати свою журналістську кар’єру з допомогою кумедних авантюр зі знаменитостями. Провокація для нього – це спосіб розкрутити зірок на емоційну реакцію. Який, до того ж, увінчується неабияким само-піаром – в українського провокатора уже наввипередки беруть інтерв’ю іноземні ЗМІ :)

Одні його засуджують, інші добродушно посміюються з його витівок та називають “хорошим хлопцем”. Віталій же пояснює, що він не божевільний – просто звик думати по-іншому. Мабуть тому журналіст і потрапляє у різні пікантні історії, а оскільки в них фігурують відомі зірки, вони швидко набувають чималого розголосу.

Єдине питання, яке цікавить багатьох: він планує наперед чи все це - чиста імпровізація..?

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше