Jooble радить: 10 причин відвідати Францію

28 листопада 2022
Редакція

Замислювалися хоч раз над тим, аби пожити у Франції? Вважайте, це знак. Підготували для вас 10 очевидних причин, чому ви маєте там побувати, а то й пожити. А раптом робота у Франції — ваша давня мрія? Тоді гайда набиратися натхнення!

1. Компанія Jooble найперше радить відвідати Ейфелеву вежу

Очікували? Ну звісно. Почнімо наш список із неї. Ви можете не просто переглядати щасливі фото людей біля неї, а й самому стати такою людиною.

2. Лувр

Перебуваючи тут, ви матимете змогу зблизька оглянути об’єкти чудової історичної цінності та насолодитися, блукаючи в приголомшливо красивому палаці. У цьому музеї міститься «Мона Ліза» та безліч інших експозицій світової культурної спадщини.

3. Собор Нотр-Дам

Крім того, що він є символом Парижа, Собор Паризької Богоматері — найцінніша релігійна споруда Франції. Район, що проходить Мідл Роад, перед головним входом у Нотр-Дам, також називають «Нульовим кілометром», вважають центром Парижа.

4. Вино «Бордо»

Найстаріший і найвідоміший виноробний регіон Франції та назва вин, які виробляють у цьому регіоні, зазвичай відносять до наполеонівського періоду. І цієї класифікації ретельно дотримуються сьогодні.

5. Паризький Діснейленд

Кожен охочий може відправитися у всесвітньо відомий розважальний центр, розташований у 32 км від центру міста, і провести там казковий день.

6. Поїзд TGV

Подорожуючи Францією, ви можете скористатися TGV — надшвидкісними поїздами, які доставлять вас, куди забажаєте. 

7. Монако

Після Ватикану ви можете відправитися в Монако, другу найменшу незалежну державу в світі, і відвідати захоплюючі казино в районі Монте-Карло, якщо завітаєте, то зможете подивитися всесвітньо відомі автоперегони.

8. Версальський палац

Ви можете відвідати історичний Версальський палац, який зараз використовують як музей. Однією з найцікавіших особливостей палацу є те, що всередині немає ні туалетів, ні ванних кімнат. Компанія Jooble радить за роботою не забувати про якісний відпочинок і нові враження.

9. Макарон

у Франції можна поласувати всесвітньо відомими макаронами. Та й не тільки. На вас чекає гастрономічна подорож найкращими кав’ярнями міст.

10. Круасани

Нарешті, відвідавши всі ці красиві місця, можна посидіти в кафе і почитати свій роман із кавою, шоколадними круасанами і побалакати з друзями.

Чи є Франція безпечною країною?

Подорожувати Францією, як правило, безпечно. Франція посідає 58 місце за рівнем безпеки серед 162 країн. Злочини, як-от крадіжки, у країні є частими, тоді як насильницькі – рідко. Найпоширенішими злочинами, з якими стикаються туристи, є кишенькові крадіжки, крадіжки сумок, шахрайство.

Туризм у Франції

2017 року Франція стала найбільш відвідуваною країною світу з 85,5 мільйонами туристів. 

Усе ще їжa

Французьку культуру харчування можна коротко описати гаслом «Насолоджуйся їжею!». Задоволення від їжі та її приготування у Франції вважають мистецтвом.

Техніки, відкриті французькими кухарями багато століть тому, стали посібником для кухарів, які на її основі впроваджують сучасні тенденції в їжі. Ще одна особливість французької кухні полягає в тому, що кожен регіон має свій унікальний характер із приготування.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

7 причин наважитись на плазмотерапію волосся
Густе, довге, шовковисте волосся завжди вважається предметом особливої елегантності, краси та розкоші. Жінкам, яким пощастило перейняти здорове волосся генетично, з цим моментом набагато легше. А ось пацієнтів, що борються за кожну здорову волосину, варто підтримати дієвими рекомендаціями та порадами від спеціалістів галузі трихології.
Читати більше