IT-сфера: яку професію краще зараз обрати

13 квітня 2023
Редакція

Якщо ви зараз у пошуках нових можливостей у роботі та думаєте, яку професію краще вибрати, ІТ-індустрія може бути в топі вашого списку.

Індустрія інформаційних технологій є одним із секторів, що найшвидше розвиваються в усьому світі, забезпечують робочі місця, повні можливостей для професійного успіху. ІТ-галузь пропонує швидке працевлаштування, можливості в кожному секторі, різноманітні кар’єрні шляхи, високі зарплати.

І якщо ви готові прийняти виклик, розповімо сьогодні про безкоштовні онлайн курси програмування від академії ІТ-професій. Meta Academy — це команда однодумців, які люблять те, що роблять. А ще вчать цій філософії і своїх студентів. Тому якщо давно планували спробувати себе в ІТ-сфері, нехай наша стаття буде знаком для вас :)

Тим паче академія пропонує новий формат навчання — спочатку опануйте нову професію, а платіть лише після працевлаштування! На курсі 20 % теорії та 80 % практики. Ви отримаєте відповіді на всі ваші питання, коли щось не будете розуміти.

Ось які професії можна опанувати, пройшовши 4-місячний курс, та що ви зможете робити після працевлаштування.

Фронтенд-розробник

Створює вебсайти та програми за допомогою вебмов, як-от HTML, CSS і JavaScript. Останні дозволяють користувачам отримувати доступ до сайту чи програми та взаємодіяти з ними. Коли ви відвідуєте веб-сайт, елементи дизайну, які ви бачите, створив саме фронтенд. Попит і гнучкість цієї посади дає багато можливостей для кар’єрного росту в різних галузях. 

QA-розробник

Створює тести, які виявляють проблеми з програмним забезпеченням до запуску продукту. Ці тести включають інші завдання, як-от розробка та запуск нових тестів і звітування про їхні результати колегам, які надалі будуть виправляти помилки програми або її проблеми.

Фахівець має мати розвинені аналітичні здібності, письмову комунікацію, має бути пильним до деталей і критично мислити.

QA-інженер постійно працює над покращенням технічного боку продукту та запобігає виникненню помилок у майбутньому.

Full Stack-розробник

Відповідає за проєктування та розробку вебсайтів і платформ. Співпрацює з командами дизайнерів, щоб забезпечити інтуїтивно зрозумілу та привабливу взаємодію користувачів на вебсторінках. 

JAVA-розробник

Досліджує, проєктує, впроваджує та керує програмним забезпеченням. Тестує та оцінює нові програми. Пише та реалізує ефективний код. Бере участь у розробці архітектури та програмного забезпечення. Детальніше про java курс читайте на сайті академії.

UI/UX-ДИЗАЙНЕР

Дизайнер UI/UX створює інтерфейс користувача для програми, вебсайту чи іншого інтерактивного медіа. Його робота включає співпрацю з менеджерами з продуктів та інженерами для збору вимог від користувачів перед розробкою ідей, які можна передати за допомогою розкадровок. Він також обробляє потоки або карти сайту.

Відповідає за створення оптимального досвіду для користувача під час взаємодії з цифровим або фізичним продуктом, як-от сайт чи застосунок. 

Їхнє головне завдання — це вивчення користувачів, розуміння їхньої поведінки та розробка шляху користувача, який дозволить користувачеві досягати бажаних завдань із мінімальними зусиллями.

Python-розробник

Є причина, чому ця високопоставлена мова програмування є такою необхідною. 

Python — це мова програмування, яку в основному використовують для створення вебзастосунків і розробки програм. Це також про аналітику даних, тестування програм і навіть створенння штучних інтелектів.

ІТ-ректур

ІТ-рекрутер має шукати ідеальних кандидатів для певних посад. Для цієї мети їх наймають як малі, так і великі компанії, тому вони є невід’ємною частиною будь-якої організації.

ІТ-рекрутери несуть відповідальність за створення та реалізацію стратегії найму, а потім використання цієї стратегії для пошуку, залучення та відбору багатьох кандидатів. 


Станьте частиною української ІТ-ком’юніті, підкорюйте нові вершини та заробляйте набагато більше, ніж до цього.


Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com