Інтимні послуги по телефону шкодять вашому здоров'ю

15 жовтня 2015
Валерія
Дорогі читачі, зараз в нашій ері дуже розвинені новітні технології, котрі допомагають нам у всьому: послухати музику, зробити помітки у календарі, передати email, пограти у сучасні ігри, почитати книжку, зайти в інтернет, з’єднати з іншим контактом для спілкування і не тільки, а й, як нам добре відомо, ще і надати інтимні послуги! Хто міг подумати, що колись цим можна буде займатись і по телефону, а головне - ніхто не завагітніє та не передасть якусь хворобу. Що ж, це зручно, проте не дешево. А ще, невже нікому не приходить у голову думка, чим шкодить здоров’ю цей віртуальний секс!

Особливу шкоду отримує психічний стан особи. Тут, звичайно, випливає питання: "Яка нормальна свідома людина може звертатися за цими послугами?" І ви вже здогадуєтесь, яка тут може бути відповідь – телефонують одні лише збоченці або підлітки, котрим дуже цікаво почути жіночий приємний голос із пристрасними стогонами, аби задовольнити своє лібідо та виділись серед однолітків!

Та яке майбутнє може очікувати людину, котра користується цими послугами регулярно? Як це впливатимете на її сексуальне реальне життя, коли вона не отримуватиме те задоволення, котрого очікує і яке могла б отримати, зателефонувавши за певним номером. Адже кожен розуміє, що дана служба виконує будь-які примхи, якими б дикими вони не були!

Ця ситуація може показати партнера з егоїстичної точки зору, тому що він або вона прагне отримати задоволення лише для себе, а не розділити його або задовольнити того, з ким займається коханням! Тобто задовольнити лише себе і тільки себе, не думаючи про наслідки та як таке ставлення може відобразитись на стосунках! А потім, що буде у майбутньому, якщо "постійний клієнт" таких послуг не відмовиться від них? Невже з такою людиною хтось захоче займатися сексом, якщо партнер вже не розуміє, як треба поводитись у реальному житті, що треба вміти розрізняти ці два виміри і, бажано, перейти у справжній світ!

Проте, чому люди звертаються до таких інтимних послуг? Це питання, яке має багато відповідей та гіпотез, але жодна не може бути правильною і точною. Все можна зіпхнути на цікавість, відчай, інтерес до віртуальних дівчат, або ж цими послугами можуть користуватись люди, хворі на СНІД і їм заборонений  фізичний контакт - тут все можна зрозуміти. Чому це роблять здорові люди – це досі залишається таємницею, котра буде ще довго вештатись поміж двома світами!
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше