..................Internet..................

6 серпня 2015
Тanya Balyta
Що так впливає на людей, що ви постійно засинаєте та прокидаєтеся зі своїм гаджетом? Чи то просто зараз такий час… Якщо чесно, я не розумію? Я не можу зрозуміти, що навколо з людьми діється!!! Куди не глянеш, навколо люди як "зомбі". Я маю на увазі під цим словом те, що всі навколо як не у навушниках, то в телефоні.

Так, інтернет - це класно, ти маєш де провести свій вільний час, але... Люди, невже ви не розумієте, що можливо його вже забагато. Ви ніколи не звертали увагу, що навколо вас є ще інші люди. Невже, ми стали такими байдужими? Невже наші гаджети, є настільки невідємною частиною нашого життя, що ми приділяємо їм стільки часу?

Я ніколи не повірю, що без цього не можна обійтися. Я не кажу, що інтернет повністю потрібно відключити, ні. Але нам потрібна певна межа. Коли ви знаходитеся в приміщенні чи на вулиці, озирніться навколо, можливо там також є щось цікаве та кумедне. Повірте, інтернет нам не може усього замінити. Так, можливо, в ньому є багато цікавого, ми можемо знайти те, що нам потрібно. Але пам'ятайте - він приносить і багато проблем.

От, наприклад, наша молодь весь свій вільний час проводить 'VKontakte': ми там дружимо, заручаємося, одружуємося, заводимо дітей і т.д. І тут ви думаєте, ну а які ж проблеми від цього? Та наче ніяких. А ви придивіться, що коли всього цього не було, то ви менше ревнували своїх коханих, менше переживали, з ким вона/він переписується. У вас не було: "ну чому він ще онлай, а казав годину тому що виходить." Ви лише згадайте, скільки у вас сварок через соціальні мережі, через якусь фотографію, яку хтось завантажить, через якийсь статус, невже ми настільки стали залежні від цього.

Я вважаю інтернет "наркотиком" до нього легко звикнути, і неможливо покинути. Я також користуюся інтернетом, але намагаюся це робити лише при потребі. Для мене вийти на вулицю, прогулятися з друзями, подивитися на оточуючих людей - набагато приємніше, ніж сидіти за комп'ютером. Інколи заходжу в маршрутку і складаєтсья враження, що навколо мене одні "зомбі". Навіть коли ти хочеш передати за проїзд, то нема кому, тому що більшість сидить у навушниках і зовсім не чує, що ти йому кажеш. Я так розумію, незабаром усі будуть на міміках показувати чого вони хочуть. 

Я думаю, якби не підручники в школі, то деякі діти зовсім забули би як вони виглядають. А питання, яку ти книгу прочитав останню, навіть немає сенсу когось питати, тому що на тебе дуже здивовано
будуть дивитися великі та круглі очі, тоді ти і сам зрозумієш, якою є відповідь.

Тож, давайте задумаємося над тим, чи нам варто стільки часу приділяти інтернету? Можливо, навколо вас є люди, які потребують вашої допомоги або просто поради, а ви їх не помітили, коли переключали наступну пісню на своєму плеєрі або коли завантажували наступне фото у свій 48-й альбом 'VKont
akte'.

Можливо, хтось побачить себе в моїй статті, можливо, хтось задумається. Звичайно, будуть такі, які прочитавши так і не зрозуміють сенсу цих слів, але я все таки сподіваюся, що вам сподобається.

               Buzzy
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше