інші погляди

Мене нема, є тільки згусток Уваги і Мислення. І ще очі, готові побачити небачене досі, вуха, готові вслухатися у мову рослин, серце, відкрите для спілкування, мозок, налаштований учитися, й тіло, котре боляче відчуває минуле, та в цей момент позбулося його присутності. Хоча це опертя відносне, бо те, про що хочу дізнатися, осягається особливим чином. Треба перепрограмувати Воду, з котрої ти створений, у відповідний стан, аби дістатися Іншого світу. 
Вода Веде Віду, - згадую вислів, почутий у Школі Слова. Віда – це відання Води. Не ти відаєш, а твоя Вода набуває суголосся з Іншим, аби ввести тебе у власний світ Іншого. Там моєство виглядає так, як його бачать, чують, загалом сприймають і переживають рослини і тварини, земля Предків і Земля під Сонцем, Час у мені й у світі Іншого, Простір у мені й у Полі Свідомості Єдиного – Все і Ніщо в одному. Від тебе залежить, як зумієш почути, побачити, сприйняти і пережити Інші погляди, що виснуєш і чого позбавишся, навчившись Іншого. Інше знає тебе не з друкованих оповідань, радіо і телебачення, не з Інтернету, а зі свідчень природних родичів, які тебе оточують. Кожний володіє Водою, і нею поєднується зі спільним Океаном Неба і Землі. Там, у Іншому, моє зовсім не є моїм, і не чужим. Спільним. Єдиним. Тільки погляди на Нього різняться й вирізняють кожного за діями його, за вчинками, а не за тим, що він про себе думає.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше