"Сніданок у Тіфанні" - модний стиль життя

22 вересня 2017
Шадрина Анна

Одрі Хепберн - фотомодель і найяскравіша зірка кінематографа двадцятого століття. Володарка витонченого смаку, вона була не тільки красивою жінкою, видатною актрисою і фотомоделлю, яка дотримувалася все своє життя класичного й елегантного стилю, а й активним громадським діячем, за що була нагороджена премією імені Жана Хершолта за допомогу людству.

Її перша видатна роль – у фільмі "Засекречені люди" (1951) – була пов’язана з балетом: вона грала балерину.

У 1961 році наднова Хепберн спалахнула ще яскравіше, подарувавши кінематографу і світу класику жанру – "Сніданок у Тіффані", знятий за однойменним романом Трумена Капоте. Роль Холлі Голайтлі стала культом, невід’ємним символом 1960-х. А Одрі, крім усього, стала законодавицею моди, давши друге життя винайденій Коко Шанель "маленькій чорній сукні", звівши її в чималий тренд. Ця роль подарувала їй міцну дружбу з Юбером де Живанши, модельєром Жаклін Кеннеді. Варто додати, що ювелірна компанія Tiffany & Co після прем’єри "Сніданок у Тіффані" буквально прокинулася знаменитою – саме завдяки Одрі Хепберн.

Для мене одяг у "стилі Тіффані" - це поєднання розкоші та витонченості, розуму і творчості. Вона завжди стримана, але при цьому розкішна, оскільки є уособленням ідеального смаку свого творця. Стиль Тіффані, так чи інакше, перетинається з стилем Одрі Хепберн, яка була взірцем цього стилю і залишається ним і надалі. А йому поклоняються багато, такі образи актриси копіюють із завидною постійністю.



Отже, сукня в стилі Тіффані - це елегантна модель, яка зробить будь-яку дівчину ще привабливішою і витонченішою. Широкі спідниці трохи нижче коліна знову в моді в цьому сезоні і, варто зазначити, користуються чималою популярністю. Крім того, трендовими є двобортні пальта з рукавами 3/4, світлі тренчі й навіть дуже простий світлий джемпер з вузькими штанами. Будь-які з цих речей можна сміливо носити зараз.

Аксесуари та доповнення: шовкові хусточки , які можна носити як на шиї, так і на голові. Темні окуляри. Капелюшки.

Вічна класика - сукня-футляр - підійде як для виходу в світ, так і для роботи в офісі. До речі, першим кольором такої моделі був колір морської хвилі, бірюза.

Відмінна риса сучасної сукні в стилі Тіффані - це простий крій і чіткі лінії. Горох, квітковий принт або однотонні тканини - все це на вибір модниці.
 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше