"Окуляри і кролик-гном": завантажуйте й читайте!

26 січня 2018
Olena Kolyada
Нещодвано було анонсовано вихід збірки оповідань для дітей 9-12 років від відомих українських авторів. ​Творці проекту мають на меті популяризувати серед юних читачів якісну сучасну українську літературу, познайомити їх із цікавими дитячими й підлітковими письменниками, а для цього відкривають повністю безкоштовний доступ до якісного електронного видання із дотепною та інтригуючою назвою "Окуляри і кролик-гном".

Книжка готувалася до виходу майже два роки. Над збіркою працювали дванадцять талановитих авторів: Саша Кочубей, Галина Ткачук, Аня Хромова, Таня Стус, Олександра Орлова, Альона Ярова, Валентина Захабура, Наталя Ясіновська, Ольга Купріян, Оксана Лущевська, Маша Сердюк та Надія Біла. Упорядниками та редакторами виступили ​Оксана Лущевська і Валентина Вздульська. Ілюстрації до збірки створила художниця Марія Гермашева.

Підготовку видання безкоштовно виконало видавництво "Братське", серед іншого відоме в Україні за якісною серією українсько-англійських книжок-картинок ("Скільки?", "Монетка", "Гойдалка під кленом" та ін.). Саме на сайті видавництва відтепер можна безкоштовно завантажити електронну версію книжки.


 
Оповідання збірки ​"Окуляри і кролик-гном" охоплюють різні теми й апелюють до почуттів та досвідів молодших підлітків. Тут є над чим посміятися і над чим замислитися. Книжка сучасна, актуальна, дотепна і щира. Загалом же, вона буде цікавою як для дитячої аудиторії, так і для дорослої: батьків, педагогів, бібліотекарів, а ще, безумовно, для всіх, хто цінує якісну літературу й готовий згадати себе у непростий, та все ж своєрідно родзинковий підлітковий вік.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше