"Existimo"

25 листопада 2015
Таня
19 листопада в посольстві України в Берліні відбулося резонансне відкриття виставки "Existimo". Леонора Янко - галерист і мистецтвознавець, спільно з куратором міжнародних проектів Лерою Літвіновою представили картини знакових українських авторів.

Серед них: Олег Радван - визнаний художник в США, переможець конкурсу International ARC Salon, лауреат 15 премій, зокрема премії гільдії Charlotte County Art. Талановитий автор, член спілки художників України, графік Сергій Завгородній. Сьогодні він переселенець з Єнакієво, продовжує працювати в місті Харкові. Наталія Папірна і Олексій Кулаков - Заслужені художники України, унікальний творчий тандем, визначних завдяки роботі "100 відомих українців", а також багаторічною роботою з урядами європейських країн по створенню історичних масштабних полотен, які презентують ці нації.

На урочистому прийомі в рамках виставки, присвяченій Голодомору, багато говорили про зв'язок життя і смерті, споглядаючи роботи Олега Радвана та Наталії Папірної. Побачити національне самовизначення гості змогли через живопис Олексія Кулакова і емоційну графіку Сергія Завгороднього. Також Леонора Янко презентувала роботу Лери Літвінової із серії "Дощ", в концепції необоротних змін, які відбуваються з нами, позитивних чи негативних, але завжди провідних в майбутнє з безцінним досвідом.

Висловлюємо вдячність за допомогу в організації проекту всім учасникам. Окрема подяка громадській організації "Здорове людство", а також першому секретарю посольства України в Берліні Ірині Петрунько.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше