#Образдня: вузлована сукня

22 серпня 2017
Plastylina

Один з трендів 2017 - завузлуй усе, що можна. Якщо проглянути всі фешн шоу та вуличні образи з початку року, можна помітити, як ця деталь поступово ставала одним з найпопулярніших трендів цього сезону: вузлики на блузках, рукавах, спідницях, купальниках і т.д. Здавалося б, проста деталь, а перетворює базові речі на цікаві, оригінальні образи. У кого є достатньо фантазії, можна самому спробувати вузлувати наявний одяг, а можна сходити в H&M, Mango, Zara, Topshop та SheIn і обрати щось серед великого асортименту вузлованого одягу.



На мені квіткова сорочка-сукня з вузликом від SheIn. Її можна носити як сукню і як сорочку поверх джинсів, спідниці чи з шортами. Квітковий принт дуже оригінальний і яскравий, тому комбінувати її потрібно з однотонним одягом.
 

фото Сергій Романов
 

Більше фото та інші образи тут:
www.plastylina.com
@plastylina

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше