"I Have A Dream" або навколосвітня подорож на мотоциклі

27 листопада 2015
Anna Grechishkina
Вітаю! Мене звуть Ганна Гречишкіна, я родом з Києва, України. Більше двох років назад я виїхала у навколосвітню подорож на мотоциклі і за цей час перетнула Росію, країни Південно-Східної Азії, Австралію, Сполучені Штати Америки, Мексику, країни Центральної Америки, Колумбію, Еквадор. Зараз я знаходжусь у Перу, подальші плани перетнути всю Південну Америку, Африку, Європу і повернутись до України приблизно через рік.

Свою подорож я назвала I Have A Dream (Я маю мрію). Окрім суто подорожі країнами світу я намагаюсь робити щось корисне для громад, в яких перебуваю, а саме відвідувати школи, притулки, коледжі, знайомитися з дітьми і молоддю, проводити мотиваційні бесіди стосовно важливості вірити і йти назустріч своїм мріям.

Буду рада ділитися своїми враженнями і пригодами під час подорожі.

Сьогодні я розповім вам про Перу!

Моя перша зупинка в Перу - Манкора, невелике містечко на березі океану, рай для серферів і рибалок. Я планувала зупинитися тут на одну, максимум - дві ночі. Але ось я тут вже три дні, і їхати звідси мені зовсім не хочеться. Частково тому, що тут я познайомилася з дивовижними людьми Ернесто та Іліаной, з якими я відразу відчула якусь дивовижну спорідненість, і тому, що тут просто дуже затишно і комфортно.

Манкора знаходиться за 130 км від кордону, це зовсім невелике містечко, безліч готелів і хостелів на будь-який смак і бюджет, ресторанів і магазинів. Тут є дві лінії пляжів. Перша знаходиться прямо в місті, і потрапити туди можна, звичайно ж, пішки. Основну масу туристів, ресторанів, шкіл серфінгу, хостелів ви знайдете тут. Але є і друга лінія пляжу відразу за містом, яка йде уздовж старого Панамериканського хайвею. Потрапити туди можна або на своєму транспорті, або на мото-таксі, пішки йти буде далеко. Дорога щей не асфальтована, з ямами і вибоїнами, і навіть складно повірити спочатку, що веде вона до найдорожчих готелів і найприємніших пляжів. Але факт залишається фактом. Навіть якщо зупинитися в цих готелях не по кишені, просто прийти на пляж або прогулятися бергом океану можна без проблем. І це абсолютно варте того.
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше