HYPE LABORATORIES — РЕВОЛЮЦІЙНИЙ БРЕНД ОДЯГУ! 

12 жовтня 2023
Дарина

ХТО МИ?

Hype Laboratories — молодий український бренд заснований у 2022 році Станіславом Мамоновим. Початок повномасштабної війни став поштовхом до створення якісного продукту, який представить українську модну індустрію як прогресивну, яка змогла поєднати сучасність з традиціями. 

Душа компанії та її символізм зберігається у назві: Hype означає, що ми створюємо вибуховий та актуальний продукт, а Laboratories — те, що над виробництвом працює справжня лабораторія професіоналів! 

“Наш бренд про свободу вибору, рухів та духовності. Ми презентуємо інакше бачення моди. Наш одяг перетворює на воїна, котрий захищатиме усе потужне, змістовне та самодостатнє — українське!” — говорить засновник Станіслав Мамонов.

До виробництва ми залучили лише українське: професіоналів з різних галузей та компоненти для наших колекцій. Річ, яку ви придбали пройшла шлях від Полтави, Дніпра, Кременчука, Одеси, Хмельницького, Тернополя та Львова до Києва. Hype Laboratories об’єднала різні куточки нашої країни, щоб частинка українського духу опинилася у ваших руках у будь-якій точці не лише України, але й світу!

Як заповідали визначні українці: “Свобода — наше “ВСЕ””. Саме тому більшість одягу має крій оверсайз, щоб нічого не обмежувало ваші рухи та думки. Ми надаємо перевагу стилю унісекс, адже він круто виглядає як на хлопцях, так і на дівчатах. А також уникаємо гендерних стереотипів та хочемо, щоб кожен відчував свободу у виборі свого одягу. 

Усі колекції бренду виготовлені з високоякісних матеріалів, які забезпечать максимальний комфорт. Люксова якість за доступні кошти. 

Hype Laboratories вже відзначили авторитетні видання The Village, Hromadske Radio, L’OFFICIEL та багато інших прогресивних українських медіа. 

НАША МЕТА

Місія Hype Laboratories — популяризація українського виробництва одягу та розвінчання міфу про те, що українське – це про низьку ціну та ненадійну якість. Команда ретельно тестує кожну нову розробку перед дропом та виготовляє одяг тільки в Україні. Крім того, кожна річ сповнена сенсом і символізмом. 

Глобальна мета проєкту благодійна — будування освітніх таборів з інноваційним навчанням для дітей-інвалідів та сиріт.

НАША ІСТОРІЯ 

Ми розпочинали свій шлях як драйвовий, мегапатріотичний і зухвалий бренд із потужними меседжами та колекцією “Президентські краші”, які уособлювали кожного українця. Ми намагалися задокументувати в одязі настрій українців та історичні події. Як підліток, для якого немає законів і слова “ні”. Він сповнений енергії, вибуховості та жаги до ще більшого прогресу. Він підкорює людей, він дає сили, він заряджає та не відпускає. Згодом з бунтівного підлітка ми перетворилися на зрілу особистість із захопливою життєвою історією. 

У новому етапі ми зберегли важливу для нас соціальну та політичну позицію. Hype Laboratories був і залишиться свідомим брендом. У своїх колекціях, у нашій корпоративній політиці ми поважаємо та підтримуємо кожного та кожну. Кожна людина в праві обирати ким бути, у що вірити, де жити та ким працювати. Ми на стороні справедливості та рівних можливостей. У цьому ми непохитні.  

Hype Laboratories вже встигли полонити серця революційним BANDERACIAGA, рефлективними елементами, що стали променем світла в часи блекауту, потужними принтами та модернізованою етнічною колекцією. Кожна річ виготовлена з душею та має безліч прихованих сенсів. Ми створюємо речі на віки, адже навіть через десятки років — це буде річ з ідеєю, історією та закарбованою миттю. Наш одяг обирають військові, прогресивна молодь та культурна еліта у всьому світі.

Ми змінюємося, впроваджуємо нові ідеї та зростаємо, але як на початку нашого шляху, так і зараз найбільшим натхненням — є люди: сильні, незламні, непереможні — УКРАЇНЦІ! Кожен, хто відданий Україні та наближає перемогу,  кожен з вас —  частинка нашої справи! СЛАВА НАЦІЇ!

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com