Художники Mono Gonzalez та Seth створили мурал для київської школи!

31 липня 2017
Редакція
Ініціатор та один із кураторів проекту Mural Social Club: Back to school! 2017 Жюл'єн Маллан, відомий як Seth, спільно з чилійським художником поєднали свої стилі в одній роботі, яка тепер прикрашає стіну школи №274, що знаходиться в Дарницькому районі міста Києва. Для дітей, які прийдуть до школи у вересні, це буде дійсно сюрпризом, оскільки ідея створення саме цього муралу народилася одного літнього вечора, коли художники зустрілися в Києві й на наступний день повинні були виїжджати до своїх локацій в інші міста. Цей стінопис показує вплив мистецтва на дітей, стимулюючи їх уяву і надихаючи на створення своїх власних шедеврів.
 
"Обидві роботи, які були створені в Києві разом з Seth для Back to School!Ukraine 2017, доповнюють одна одну, як Bird&Dizz – це студійний альбом, записаний у 1950 році відомим саксофоністом Charlie "Bird" Parker та трубачем  Dizzy Gillespie" - коментує Mono Gonzalez новостворений витвір.



"Цей мурал також говорить про різницю між громадським мистецтвом та мистецтвом у галереях", - зазначив Seth.
 
Кураторами проекту Mural Social Club: Back to School! 2017 виступають Жюл’єн Маллан (Франція) та Олег Соснов (Україна). Проект зініційовано благодійним фондом Sky Art Foundation (Дмитро Палієнко)

Фото: Олена Сапонова

Додаткова інформація:

Mural Social Club: Back to School! 2017  - соціальний проект, покликаний надати цінності та значущості самим будівлям, даруючи дітлахам та підліткам монументальний твір, а також привнести у дитяче мислення більше фантазії для творчого розвитку.
 
Sky Art Foundation заснований в Україні восени 2014 року як приватна ініціатива з метою підтримки та розвитку нового покоління українських художників, котрі працюють у сфері сучасного мистецтва, а також для сприяння міжнародним культурним обмінам та інтеграції української культури у світовий арт-контекст.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com